Κοινωνία

Λάζαρος Λασκαρίδης: Σε κρίσιμη κατάσταση ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας – Το ιατρικό ανακοινωθέν

Λάζαρος Λασκαρίδης: Σε κρίσιμη κατάσταση ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας – Το ιατρικό ανακοινωθέν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Γ.Ν.Α. «Γεννηματάς» ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Καλλιθέας, δημοσιογράφος, Λάζαρος Λασκαρίδης.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι και τις επόμενες ώρες αναμένεται να μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Πέρα από τα τραύματα στο κεφάλι, φέρει κακώσεις και στον θώρακα μετά από πτώση.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης βρέθηκε στο κενό, ενώ είχε βγει σε μπαλκόνι κατά τη διάρκεια των εγκαινίων βιβλιοθήκης Καλλιθέας στην οδό Ανδρομάχης, που έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης (27/4).

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Λάζαρο Λασκαρίδη

Η διοίκηση του «Γεννηματάς» ανακοίνωσε:

«Άνδρας, ημεδαπός, Αντιδήμαρχος Καλλιθέας (Λ.Λ), διακομίσθηκε στα Επείγοντα του Γ.Ν.Α «Γ. Γεννηματάς» στις 27/4/2023 και ώρα 18.24 ως πολυτραυματίας, σε κωματώδη κατάσταση με θλάσεις στον εγκέφαλο και κατάγματα αυχενικής και θωρακικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης καθώς και κατάγματα πλευρών.

Διασωληνώθηκε και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι –μετά από αξονική τομογραφία εγκεφάλου και θώρακα – από την Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου.

Μεταφέρθηκε στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας της Νευροχειρουργικής Κλινικής όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κλινική κατάσταση και τις επόμενες ώρες θα μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ.Ν.Α «Γ. Γεννηματάς».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X