Κοινωνία

Μακελειό στη Γλυφάδα: Ο δράστης απολύθηκε χτες – Εργαζόταν 36 χρόνια στην οικογένεια Καρνέση

Μακελειό στη Γλυφάδα: Ο δράστης απολύθηκε χτες – Εργαζόταν 36 χρόνια στην οικογένεια  Καρνέση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

O 70χρονος δράστης της επίθεσης με πυροβολισμούς στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, απασχολούνταν στην εφοπλιστική οικογένεια εδώ και δεκαετίες, πριν του ανακοινωθεί ότι απολύεται.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει ο Alpha, επικαλούμενος πληροφορίες από τις καταθέσεις που έχει λάβει η αστυνομία, ο άνδρας εργαζόταν τα τελευταία 36 χρόνια για την οικογένεια και απασχολούνταν τόσο στην επιχείρηση, όσο και στα σπίτια που διατηρούν στην Αττική και εκτός αυτής.

Πριν από κάποιο διάστημα – δεν έχει διευκρινιστεί ακριβώς πόσο, αλλά έχει μεσολαβήσει τουλάχιστον ένας χρόνος – του είχε ανακοινωθεί ότι δεν χρειάζονται πλέον οι υπηρεσίες του στη ναυτιλιακή και τα εξοχικά σπίτια.

Ωστόσο, του ζητήθηκε να αναλάβει τη φροντίδα της υπέργηρης μητέρας της οικογένειας, με αποτέλεσμα να συνεχίσει να διαμένει μαζί τους στην έπαυλή τους στη Γλυφάδα.

Μόλις χθες, Κυριακή (11/2), ο 70χρονος ενημερώθηκε ότι απολύεται και απ΄αυτό το πόσο, καθώς δεν είναι πλέον απαραίτητες οι υπηρεσίες του.

Κατά την ίδια πηγή, του ζητήθηκε να παραδώσει τα κλειδιά του σπιτιού και να απομακρυνθεί οριστικά από το οίκημα, κάτι που, όπως φαίνεται, προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκειά του.

Φαίνεται ότι απολύθηκε για επαγγελματικούς λόγους, ωστόσο οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχουν και προσωπικοί λόγοι πίσω από την απομάκρυνσή του. Η οικογένεια, προς τον παρόν, λέει ότι δεν τον χρειάζονταν πλέον.

Σήμερα το πρωί, λοιπόν, πήρε μία καραμπίνα και ένα περίστροφο και πήγε να «ξεκαθαρίσει», όπως είπε στο σημείο της επίθεσης.

Παραμένει άγνωστο το πού βρήκε τα όπλα ο άνδρας, ενώ, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, εκτός από το ότι σκότωσε δύο μέλη της οικογένειας και έναν υπάλληλο που επιχείρησε να τον αφοπλίσει, κράτησε ομήρους δύο γυναίκες που φαίνεται ότι είναι επίσης συγγενικά πρόσωπα των εφοπλιστών. Οι γυναίκες εντοπίστηκαν σώες από τις Αρχές.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X