Κοινωνία

Μεγάλες ουρές έξω από τη ΔΕΗ στο κέντρο της Αθήνας!

Μεγάλες ουρές έξω από τη ΔΕΗ στο κέντρο της Αθήνας!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πλάνα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ κατέγραψαν ουρά με περισσότερα από 100 άτομα να περιμένουν έξω από το κατάστημα της ΔΕΗ πριν αυτό ανοίξει για πρώτη φορά σήμερα, Δευτέρα 11.05.2020, μετά το κλείσιμο λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό.

Ο κόσμος στα πλάνα φαινόταν πάντως να τηρεί τα μέτρα απόστασης και να φορά μάσκες, αλλά η ουρά είναι κάτι το πρωτοφανές, καθώς καλύπτει πολύ μεγάλη απόσταση, με τον κόσμο να περιμένει υπομονετικά από νωρίς το πρωί.

Ποιες συναλλαγές ανοίγουν στη ΔΕΗ

Από σήμερα τα καταστήματα της ΔΕΗ ανοίγουν για το κοινό για συγκεκριμένες ωστόσο συναλλαγές.  Τα καταστήματα θα λειτουργούν αποκλειστικά για πληρωμές, σύναψη νέων συμβολαίων και αλλαγή στοιχείων συμβολαίων.

Αποζημίωση ειδικού σκοπού τον Μάιο: Ποιοι εργαζόμενοι θα λάβουν 54 και ποιοι 534 ευρώ

Όλες οι υπόλοιπες εργασίες θα συνεχίσουν να παρέχονται από την ιστοσελίδα www.dei.gr και το τηλεφωνικό κέντρο 11770. Η είσοδος στα καταστήματα θα γίνεται μετά από θερμομέτρηση των εισερχομένων μέσα από ειδικές πύλες ή συσκευές θερμομέτρησης. Η ΔΕΗ τονίζει πως έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών της και τα στοιχεία της θερμομέτρησης δεν θα καταγράφονται. Παράλληλα, μέσα στα καταστήματα θα υπάρχουν συσκευές απολύμανσης των χεριών, ενώ οι υπάλληλοι θα φορούν υποχρεωτικά μάσκες. Το ίδιο συνίσταται και στους πελάτες, που εισέρχονται στο χώρο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X