Θέμα

Νέα Φιλαδέλφεια: Η μοιραία μαχαιριά στο μπράτσο που έκοψε το νήμα της ζωής του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή

Νέα Φιλαδέλφεια: Η μοιραία μαχαιριά στο μπράτσο που έκοψε το νήμα της ζωής του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η νεκροτομή στη σορό του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα από χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Την νεκροτομή διενήργησε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλόγρηας.

Σύμφωνα με πληροφορίες  αιτία θανάτου του άτυχου οπαδού της ΑΕΚ ήταν η αιμορραγία λόγω τρώσεως αγγείου στο αριστερό άνω άκρο, δηλαδή το τραύμα από την μαχαιριά στα αγγεία του μπράτσου του, ήταν μοιραία.

Στο υπόλοιπο άψυχο σώμα του 29χρονου, δεν βρέθηκαν άλλα τραύματα, πέρα από κάποιες μελανιές στα χέρια, δείγμα ότι ο άτυχος Μιχάλης προσπάθησε να αμυνθεί την ώρα που δεχόταν επίθεση από τους χούλιγκαν, όπως εκτιμάται.

Την Παρασκευή η κηδεία του Μιχάλη – Η επιθυμία και το μήνυμα της οικογένειας

Την Παρασκευή (11/8), η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα στην φονική επίθεση που εξαπέλυσαν χούλιγκαν κατά οπαδών της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής, στο ναό Αγ. Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα.

Με μήνυμά της, η οικογένεια του δολοφονημένου Μιχάλη καλεί όσους θέλουν να τιμήσουν την μνήμη του αντί στεφάνων να κάνουν δωρεές στο σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Το μήνυμα της οικογένειας του Μιχάλη

«Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιές, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ” στη μνήμη του αδικοχαμένου μας».

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X