Κοινωνία

Νέο κύκλωμα μαστροπείας στον Κολωνό: «Βλέπαμε ανήλικα κορίτσια και άνδρες να περιμένουν σε ΙΧ», λένε γείτονες της 31χρονης Αλβανίδας

Νέο κύκλωμα μαστροπείας στον Κολωνό: «Βλέπαμε ανήλικα κορίτσια και άνδρες να περιμένουν σε ΙΧ», λένε γείτονες της 31χρονης Αλβανίδας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της πολυκατοικίας στον Κολωνό στην οποία έμενε η 31χρονη «Λορέλα» με καταγωγή από την Αλβανία η οποία συνελήφθη χθες ως μέλος του νέου κυκλώματος βιασμών και μαστροπείας που αποκαλύφθηκε. Για την ίδια υπόθεση η ΕΛΑΣ πέρασε χειροπέδες και σε ακόμη δύο άτομα, δύο άντρες,34 και 55 ετών αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, η υπόθεση άρχισε να έρχεται στην επιφάνεια όταν η μητέρα ενός από τα ανήλικα θύματα, που ήταν μόλις 13 ετών άρχισε να διαπιστώνει πως το παιδί της είχε αρκετά χρήματα ενώ δεν του τα είχε δώσει η ίδια ή άλλοι συγγενείς.

«Κάπως έτσι έφτασαν πληροφορίες στην υποδιεύθυνση ανηλίκων και ξεκίνησαν έρευνες τους τελευταίους μήνες του 2023 και μετά από συντονισμένη επιχείρηση κατάφεραν να συλλάβουν 3 κατηγορούμενους ενώ στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί υπάρχουν 6 ακόμα άτομα που φαίνεται πως είχαν συνευρεθεί με κάποιες από τις κοπέλες που είναι θύματα αυτής της υπόθεσης. Η υπόθεση βρίσκεται στον ανακριτή», ανέφερε η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου.

H πολυκατοικία στον Κολωνό που έμενε η 31χρονη:

(πηγή protothema.gr)

Και συνέχισε δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες.

«Υπάρχει μια γυναίκα που προσέγγισε μια από τις κοπέλες και της πρότεινε να κάνει κάποια ραντεβού με άνδρες. Κάποιες από τις πράξεις με μια από τις κοπέλες που ήταν κάτω των 15 ετών ενώ μια ακόμη ήταν 15 ετών.

Ένας 33χρονος πρότεινε στις κοπέλες για να διακινηθούν να φωτογραφηθούν και προωθούσε πορνογραφικό υλικό που υπήρχε σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα του διαδικτύου και οι αστυνομικοί την βρήκαν και πήραν πλούσιο υλικό ώστε να συνεχιστεί η υπόθεση, ενώ ακόμη ένας συλληφθέντας ότι φαίνεται επανειλημμένα είχε συνευρεθεί με αμοιβή με μια από τις νεαρές.

Έχουν διαπιστωθεί τουλάχιστον 10 περιπτώσεις και ενδεχομένως υπάρχουν και άλλοι που εκμεταλλεύτηκαν ανήλικα παιδιά», ανέφερε η κ. Δημογλίδου.

Δείτε βίντεο:

 

 

 



Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X