Κοινωνία

Ντροπή: Δεύτερη φορά πετάνε στον δρόμο ηλικιωμένο με κινητικά προβλήματα (βίντεο)

Ντροπή: Δεύτερη φορά πετάνε στον δρόμο ηλικιωμένο με κινητικά προβλήματα (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οργή προκαλούν οι εικόνες εκτυλίχθηκαν στα Νέα Φλόγητα καθώς η αστυνομία πέταξε από το σπίτι του τον 82χρονο Θεόφιλο Τζοχουνίδη, ο οποίος βρέθηκε στο δρόμο μέσα στο κρύο.

Δεν έχω πού να πάω και πού να μείνω. Θα περιμένω εδώ έξω» είπε όπως μεταδίδει το xalkidikipolitiki.com, ο Θεόφιλος Τζοχουνίδης, καθισμένος στο αναπηρικό του αμαξίδιο ακριβώς έξω από την αυλόπορτα του σπιτιού του, στη μέση του δρόμου. Οι χώροι του σπιτιού άδειασαν άρον-άρον και τα προσωπικά αντικείμενα του 82χρονου .

Αστυνομία με δικαστικό επιμελητή προχώρησαν το πρωί της Τρίτης σε βίαιη έξωση της οικογένειας, ενώ έφεραν και φορτηγό για να φορτώσουν και να απομακρύνουν τα πράγματα.

Σύμφωνα με το 902.gr, η αστυνομία προσήγαγε τον εγγονό του που αντέδρασε και την κόρη του, μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της ο δικαστικός επιμελητής.

Την ίδια στιγμή οι αστυνομικοί έπαιρναν σηκωτούς τους γείτονες που αντιδρούσαν στην έξωση του ηλικιωμένου. «Ντροπής πράγματα. Ούτε τα σκυλιά δεν βγάζουν έτσι έξω από το σπίτι τους. Άσε τον άνθρωπο μέσα. Να χτυπήσει; Αν είναι δυνατόν»  φώναζε οργισμένος κάτοικος.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του 82χρονου εδώ και μήνες δίνει μάχη να αναστρέψει την απόφαση πλειστηριασμού που οδήγησε το σπίτι του στα χέρια νέου ιδιοκτήτη.

Στις 6 μ.μ. καλεί σε κινητοποίηση το Συνδικάτο Οικοδόμων Χαλκιδικής έξω από το σπίτι του 82χρονου, ενάντια στην προσπάθεια να τον ξεσπιτώσουν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X