Αθλητισμός

Ολυμπιακοί αγώνες -Συγκλονιστική στιγμή: Αντίο με λυγμούς από τον Ιακωβίδη -«Δεν αντέχω αυτή την κατάσταση»

Ολυμπιακοί αγώνες -Συγκλονιστική στιγμή: Αντίο με λυγμούς από τον Ιακωβίδη -«Δεν αντέχω αυτή την κατάσταση»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με δάκρια στα μάτια, ο Θοδωρής Ιακωβίδης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση Ο αθλητής έλαβε την τρίτη θέση στο δεύτερο γκρουπ των 96 κιλών, όπου συμμετείχε.

Ξέσπασε ο Θοδωρής Ιακωβίδης στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματός του, στην κατηγορία των 96 κιλών στην Άρση Βαρών στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, μιλώντας με… λυγμούς αναφέρθηκε στο αντίο του στο άθλημα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν κλαίω επειδή δεν πήγα (φαινομενικά) καλά. Κλαίω επειδή τελείωσε όλο αυτό. Δυστυχώς δεν μπορώ να αποδώσω στο 100% και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και να κάνω προπόνηση και να μπορώ να αποδίδω αυτά που αρμόζει να αποδίδω σε αυτή τη σημαία που φοράω».

Τέλος ευχαρίστησε τους ανθρώπους που ήταν δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια και τον στήριξαν, υπογραμμίζοντας πως ήταν το κίνητρο του για να συνεχίζει να μάχεται τα τελευταία χρόνια:

«Έχω κουραστεί από αυτή την κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή, επειδή ξέρει την οικονομική κατάστασή σου. Δεν το αντέχω άλλο αυτό», δήλωσε μετά τον αγώνα του.

«Θέλω να σταματήσω, θέλω να ηρεμήσω και θέλω να γυρίσω στους δικούς μου. Την οικογένειά μου, τους φίλους μου και να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που ήταν το κίνητρό μου να συνεχίσω όλα αυτά τα χρόνια».

 «Η αποτυχία σε κάνει πρωταθλητή»

Ο Ουίνστον Τσώρτσιλ έχει πει πως: Η επιτυχία είναι να προχωράς από αποτυχία σε αποτυχία, χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου. Η επιτυχία δεν είναι οριστική, η αποτυχία δεν είναι μοιραία. Αυτό που μετράει είναι το κουράγιο να συνεχίζεις και βρίσκει απόλυτα σύμφωνα τον Έλληνα αρσιβαρίστα.
«Η αποτυχία σε κάνει πρωταθλητή. Η αποτυχία που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία, αλλά έχει σημασία και το πως το διαχειρίζεσαι. Η αποτυχία δεν πρέπει να σε παίρνει από κάτω και να προσπαθείς λίγο παραπάνω κάθε φορά. Να κλείνεις τα αυτιά σου στις σειρήνες» αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X