Κοινωνία

Παιδικοί σταθμοί: Ανοιχτοί και τον Ιούλιο! Τα δεδομένα για τα δημοτικά

Παιδικοί σταθμοί: Ανοιχτοί και τον Ιούλιο! Τα δεδομένα για τα δημοτικά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στη μία το μεσημέρι μαζί με την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα αναμένονται οι ανακοινώσεις από τους υπουργούς Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο για τους κανόνες που θα συνοδεύουν το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων από 1η Ιουνίου. Αλλά και το πώς θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί.

Θεωρείται δεδομένο ότι σε όλα τα δημοτικά σχολεία, τα νηπιαγωγεία και τους παιδικούς σταθμούς θα ισχύσουν τα μέτρα προστασίας και κοινωνικής αποστασιοποίησης που ισχύουν γενικότερα.

Πώς, πότε και… μέχρι πότε ανοίγουν δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία και Ειδική Αγωγή

Παράλληλα, στα δημοτικά σχολεία -όπως όλα δείχνουν – η χρονιά θα παραταθεί έως το τέλος Ιουνίου, ενώ οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί – που υπάγονται στο υπουργείο Εσωτερικών – θα λειτουργήσουν κανονικά και τον Ιούλιο, όπως κάθε χρόνο.

Επίσης, θα πάψουν πλέον να υφίστανται οι άδειες ειδικού σκοπού για τους κηδεμόνες, από τη στιγμή που στα θρανία επιστρέφουν οι μαθητές όλων των βαθμίδων, θεωρητικά τουλάχιστον αφού πολλοί είναι οι γονείς που δεν θα στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X