Κοινωνία

Πάτρα: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του δυστυχήματος με την μοιραία Jaguar

Πάτρα: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του δυστυχήματος με την μοιραία Jaguar
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πάτρα: Αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο
Την ίδια ώρα, ένα νέο αποκαλυπτικό βίντεο από το σφοδρό και πολύνεκρο τροχαίο βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος του κτιρίου της Πυροσβεστικής, όταν πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Jaguar, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ.

Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι το αυτοκίνητο γλίστρησε σε νερά, καβάλησε το διαχωριστικό, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληξε πάνω στο αυτοκίνητο της 53χρονης που ήταν σταθμευμένο και μόλις το είχε βάλει μπροστά για να αναχωρήσει.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών μια 61χρονη. Πρόκειται για την τρίτη συνεπιβάτιδα της μοιραίας Jaguar.

Η ΕΛ.ΑΣ. σε ανακοίνωσή της αναφέρει για το συμβάν:

«Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών.

Ειδικότερα, ένας 66χρονος ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο, με συνεπιβάτες μια ημεδαπή γυναίκα και ένα ανήλικο αγόρι, ηλικίας τριών ετών, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούσθηκε με δυο αυτοκίνητα, που οδηγούσαν δύο ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 53 και 51 ετών αντίστοιχα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν οι θανάσιμοι τραυματισμοί του 66χρονου άνδρα, της 53χρονης και του τρίχρονου αγοριού.

Από τη σύγκρουση επίσης προκλήθηκε ο σοβαρός τραυματισμός της συνεπιβάτιδας του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 66χρονος, η οποία μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Πατρών, για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X