Κοινωνία

Ποινική δίωξη για κακούργημα στους νεαρούς που χτύπησαν τον Εύελπι

Ποινική δίωξη για κακούργημα στους νεαρούς που χτύπησαν τον Εύελπι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ποινική δίωξη για κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος δύο νεαρών που συνελήφθησαν, για την επίθεση που δέχθηκε τριτοετής Εύελπις χθες το βράδυ .

Το χρονικό

Συγκεκριμένα, επίθεση μέσα σε σταθμό του μέτρο δέχτηκε Εύελπις, από τρεις αγνώστους, λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Εύελπις, αρμενικής καταγωγής, βρέθηκε εν μέσω συμπλοκής ακροδεξιών με αντιεξουσιαστές με τρεις αγνώστους να τον πλησιάζουν και να τον χτυπούν με γροθιές και σφυρί στο κεφάλι και στα γόνατα.

Μόλις ο συρμός έφτασε στον σταθμό μετρό Κατεχάκη, δύο από τους δράστες συνελήφθησαν, από αστυνομικούς που βρισκόταν στο σημείο για τα μέτρα ασφαλείας μετά την λήξη του συλλαλητηρίου.

Σε βάρος των δυο που συνελήφθησαν σε σταθμό του Μετρό αμέσως μετά το περιστατικό, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία από κοινού, επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία και παραπέμφθηκαν σε ανακριτή.

Ο νεαρός δεν φορούσε την στολή του, κρατούσε τσάντα με τα διακριτικά της σχολής Ευελπίδων, την οποία και του αφαίρεσαν.

Ο δόκιμος αξιωματικός παραμένει στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο, αν και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, για προληπτικούς λόγους προκειμένου να συμπληρωθεί 24ωρο πριν του δοθεί εξιτήριο.

Γενικό Επιτελείο Στρατού

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ο Εύελπις δεν φορούσε τη στολή του, αλλά ήταν με πολιτικά ρούχα και κρατούσε τσάντα με τα διακριτικά της σχολής Ευελπίδων, την οποία και του αφαίρεσαν, δεν είχε καμία ανάμιξη με την αντιπαράθεση που λάμβανε χώρα δίπλα του.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X