Κοινωνία

Πολίτης «πετσόκοψε» την κυβέρνηση σε live σύνδεση με τον Ευαγγελάτο

Πολίτης «πετσόκοψε» την κυβέρνηση σε live σύνδεση με τον Ευαγγελάτο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πριν από λίγες μέρες ο Νίκος Ευαγγελάτος έγινε στόχος πολλών όταν «έκοψε» και επέκρινε πολίτη που φώναζε, live στην εκπομπή του στο Mega, γνωστό σύνθημα σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτή τη φορά η παρέμβαση ενός πολίτη δεν ήταν ίδια.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας (10.01.2022) σε μια από τις live συνδέσεις στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου. Ένας νεαρός αντιλήφθηκε πως ήταν σε εξέλιξη μια ζωντανή σύνδεση, πλησίασε τη δημοσιογράφο που ήταν στο ρεπορτάζ και άρχισε να τα… χώνει στην κυβέρνηση, με τον Νίκο Ευαγγελάτο να του δίνει βήμα.

Ίσως και σε μια προσπάθεια να «απαντήσει» στα όσα άκουσε γιατί επέκρινε τον πολίτη που έβριζε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Νίκος Ευαγγελάτος ζήτησε από τη ρεπόρτερ να δώσει επιστροφή στον πολίτη και εκείνος να πει ό,τι θέλει.

Και ο νεαρός είπε αυτά που σκέφτονται οι περισσότεροι: πως δηλαδή η κυβέρνηση σπαταλά χρήματα σε επικοινωνιακά τεχνάσματα και όχι στην ουσία που είναι η στήριξη του ΕΣΥ με προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών. Αναφέρθηκε και στις πανάκριβες τιμές των μοριακών τεστ αλλά και στις απολύσεις υγειονομικών και την ελλιπή χρηματοδότηση της Υγείας. «Γιατί δεν έχουν δημιουργηθεί ΜΕΘ;», αναρωτήθηκε ο πολίτης με τον Ευαγγελάτο να μιλά ξεκάθαρα για ελλείψεις προσωπικού.

«Υπάρχουν τρομερές ελλείψεις προσωπικού στον νοσοκομειακό τομέα, έχουν γίνει πάρα πολλές απολύσεις τα τελευταία χρόνια, η χρηματοδότηση είναι ελλιπέστατη και πάει σε ένα σωρό βλακείες. Σε περισσότερους αστυνομικούς, σε οχήματα άχρηστα, σε ένα σωρό φωτάκια και λαμπιόνια στο κέντρο της Αθήνας όλη την ώρα, σε μάσκες που δεν κάνουν για πουθενά και υπάρχουν ένα σωρό θέματα που η κυβέρνηση δεν ασχολείται. Ασχολείται με φανφάρες δεξιά και αριστερά και όχι στην ουσία», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X