Κοινωνία

Πολύ μεγάλη συγκίνηση στην κηδεία του Νίκου Ξανθόπουλου-Φώναξαν αθάνατος

Πολύ μεγάλη συγκίνηση στην κηδεία του Νίκου Ξανθόπουλου-Φώναξαν αθάνατος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών πραγματοποιήθηκε η πολιτική κηδεία του Νίκου Ξανθόπουλου του ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών. Από νωρίς το μεσημέρι πλήθος κόσμου εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου συγκεντρώθηκαν για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους ηθοποιό.

ksanthopoylos
Πολιτική κηδεία Νίκου Ξανθόπουλου | Eurokinissi

Το «παιδί του λαού», όπως συνήθιζε ο κόσμος να αποκαλεί τον ηθοποιό, αντιμετώπιζε πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα, έφυγε από την την Κυριακή (22/1).

Ο ίδιος ο εκλιπών επιθυμούσε να ταφεί στο παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής που έχει ο ίδιος χτίσει στο κτήμα του στην Παιανία. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν κατέστη δυνατό, καθώς υφίστανται νομικά εμπόδια και χρειάζονται ειδικές άδειες από την οικεία Μητρόπολη και τον τοπικό δήμο.

Η σύζυγός του, Εριφύλλη, η οποία αντιμετωπίζει κι εκείνη πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και ήταν σε αμαξίδιο, δέχθηκε τα συλλυπητήρια πλήθους κόσμου. Την συνόδευαν τα παιδιά και τα εγγόνια της.

Μεταξύ άλλων, στην κηδεία έδωσαν το παρών η Αννα Φόνσου, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, η Σία Αναγνωστοπούλου, ο Ρήγας Αξελός, η Μαίρη Βιδάλη, ο Κώστας Βενετσάνος και η Μαίρη Βιντιάδου.

Συγκίνηση στο τελευταίο αντί για τον Νίκο Ξανθόπουλο
Συγκίνηση στο τελευταίο αντί για τον Νίκο Ξανθόπουλο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X