Κοινωνία

Προφυλακιστέος ο Νορβηγός που σκότωσε τον αστυνομικό

Προφυλακιστέος ο Νορβηγός που σκότωσε τον αστυνομικό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 44χρονος Νορβηγός, μετά την σημερινή (30/12), απολογία του ενώπιον του 4ου τακτικού ανακριτή στη Θεσσαλονίκη.

Κατά την απολογία του, ισχυρίστηκε ότι είναι θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από την παιδική του ηλικία, ενώ για την μοιραία νύχτα σημείωσε πως θυμάται μόνο τον πανικό που είχε εκείνη τη στιγμή και ότι δέχθηκε κάποια χτυπήματα, όπως μεταφέρει το grtimes.gr.

 

Ειδικότερα, όπως είχε πει νωρίτερα και ο δικηγόρος του στον ανακριτή κακοποιούνταν από την πρώτη ημέρα που γεννήθηκε, ψυχολογικά και συναισθηματικά.

Κατά την ίδια πηγή, εμφανίστηκε μετανιωμένος για τα όσα συνέβησαν στο μπαρ και τη δολοφονία του αστυνομικού, αλλά δεν μπορεί να αλλάξει αυτό που έγινε.

 

Όταν ρωτήθηκε γιατί είχε πάνω του το μαχαίρι, ισχυρίστηκε ότι το είχε για προστασία καθώς το προηγούμενο διάστημα είχε δεχθεί σοβαρή επίθεση.

Η υπεράσπισή του, κατέθεσε αίτημα ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, ενώ την έρευνα των ελληνικών Αρχών θα συνδράμουν και οι νορβηγικές με την αποστολή στοιχείων για το ψυχιατρικό του υπόβαθρο.

 

Ο 44χρονος θα παραμείνει στα κρατητήρια έως τη Δευτέρα (1/1) και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στο κατάστημα κράτησης που θα  παραμείνει μέχρι τη δίκη του.

Η πλευρά του, ωστόσο, θα αιτηθεί να μεταφερθεί σε κατάστημα κράτησης με ψυχιατρική πτέρυγα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X