Κοινωνία

Πρωτοχρονιάτικο λαχείο: Στο Ηράκλειο Κρήτης ο μεγάλος τυχερός

Πρωτοχρονιάτικο λαχείο: Στο Ηράκλειο Κρήτης ο μεγάλος τυχερός
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα και όπως κάθε χρόνο (εκτός από πέρυσι λόγω lockdown) έγινε η κλήρωση του πρωτοχρονιάτικου λαχείου. Και άλλαξε τη ζωή τουλάχιστον ενός ανθρώπου στο Ηράκλειο της Κρήτης!

Πριν από λίγες μέρες είχε «πέσει» στο Ηράκλειο και το τυχερό δελτίο του Τζόκερ. Τώρα ήταν η σειρά του πρωτοχρονιάτικου λαχείου, με την τυχερή πεντάδα να πωλείται από πλανόδιο λαχειοπώλη!

Η «χρυσή πεντάδα» των 3 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το neakriti.gr, πωλήθηκε στην πλατεία Κορνάρου, με τον λαχειοπώλη να μην γνωρίζει εάν και τα πέντε τυχερά λαχεία αγοράστηκαν από ένα άτομο.

Το ένα «κομμάτι» της πεντάδας κερδίζει 2 εκατομμύρια ευρώ ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα από 250 χιλιάδες ευρώ το καθένα.

«Όλη η Ελλάδα περίμενε αυτήν την κλήρωση. Βρέθηκε ο υπέρ τυχερός στο Ηράκλειο. Είναι σπουδαίο αυτό το γεγονός», ανέφερε χαρακτηριστικά στο neakriti.gr ο λαχειοπώλης που διατηρεί το κατάστημά του στην πλατεία Κορνάρου από το 1993, Γιώργος Πατσουράκης.

Όπως ανέφερε πιθανόν η πεντάδα να έχει διασπαστεί, ο πρώτος αριθμός είναι ο 38563, στην 17η σειρά, που κερδίζει 2 εκατομμύρια, ακολούθως οι αριθμοί 38561, 38562, 38564 και 38565, κερδίζουν από 250 χιλιάδες ευρώ.

Επίσης το λαχείο με αριθμό 5859, όπως ανέφερε ο Γιώργος Πατσουράκης, στην 17η σειρά, που κερδίζει 75 χιλιάδες ευρώ, πωλήθηκε από το δικό του πρακτορείο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X