Κοινωνία

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Βγήκε από την καταστολή ο 34χρονος που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Βγήκε από την καταστολή ο 34χρονος που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Επαφή με το περιβάλλον φαίνεται πως αποκτά ο 34χρονος Δημήτρης από την Κρήτη που μαζί με την παρέα του δέχθηκαν δολοφονική επίθεση από δύο άτομα τα ξημερώματα της 16ης Δεκεμβρίου στο Γκάζι.

Ο 34χρονος είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά έπειτα από σφαίρα που δέχθηκε στο κεφάλι και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» ενώ είχε υποβληθεί σε μία πολύ δύσκολη χειρουργική επέμβαση στη Νευροχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου.

Πλέον, ο 34χρονος Δημήτρης αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη και έχει αποκτήσει επαφή με το περιβάλλον με τους γιατρούς να διακατέχονται από πολύ συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της αποκατάστασής τους.

Ο πατέρας του 34χρονου που πριν μερικές ημέρες είχε δει το άλλο του παιδί να παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, μίλησε το πρωί της Πέμπτης (4/1) στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την κατάσταση του Δημήτρη: «Δεν υποστηρίζεται σχεδόν καθόλου μηχανικά» σημείωσε αρχικά, προσθέτοντας στη συνέχεια: «Είναι ένα βήμα, θα έχουμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες. Τον ξυπνούν για λίγο και τον ξανακοιμίζουν λίγο αργότερα. Αισθανόμαστε καλύτερα ως γονείς. Ήταν πολύ άγριο αυτό που έγινε. Πολύ άγριο χωρίς λόγο».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τον άνδρα που έριξε τους πυροβολισμούς και δεν τον έχουν βρει ακόμα, δήλωσε «Να το λέτε ότι ακόμα καταζητείται ο πιστολέρο γιατί πρέπει να ακούγεται».

Τέλος, σημειώνεται ότι ασφαλέστερη εικόνα για την κατάσταση της υγείας του 34χρονου θα προκύψει μόλις οι ουσίες των κατασταλτικών φαρμάκων αποσυρθούν φυσικά από τον οργανισμό του.



Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X