Θέμα

Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ με τον 31χρονο στο Μεσολόγγι: Ένταλμα σύλληψης εντός της ημέρας

Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ με τον 31χρονο στο Μεσολόγγι: Ένταλμα σύλληψης εντός της ημέρας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένταλμα σύλληψης έρχεται ακόμη και εντός της ημέρας, σύμφωνα με το Mega, για την υπόθεση με την μυστηριώδη εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

Χθες το απόγευμα η αστυνομία εντόπισε νέα ευρήματα και τα αντικείμενα ενδιαφέροντος μπήκαν σε σακούλες και θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστούν.

Τα ευρήματα εντοπίστηκαν σε περιοχή όπου εθεάθη ο 50χρονος κρεοπώλης από τις κάμερες της Ιονίας Οδού, με το συγκεκριμένο σημείο να βρίσκεται ακριβώς κάτω από την Εθνική Οδό.

Η αστυνομία φέρεται να έχει στα χέρια της τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξε ο αγνοούμενος με τον 50χρονο κρεοπώλη.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο 50χρονος κρεοπώλης έσβησε από το κινητό του μήνυμα, που είχε λάβει από τον αγνοούμενο Μπάμπη Κούτσικο και το οποίο έγραφε: «Φεύγω Δευτέρα για την Ιταλία. Μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά».

Ο λόγος γίνεται για τα 17.000 ευρώ, που φέρεται να είχε δανειστεί ο 50χρονος από τον 31χρονο αγνοούμενο για να αγοράσει κρέας και τα οποία, σύμφωνα με τους συγγενείς του τελευταίου, δεν επέστρεψε ποτέ. Σύμφωνα, πάντως, με τον ίδιο τον κρεοπώλη, το ποσό ήταν μικρότερο, περίπου 7.000 ευρώ.

Το κλιμάκιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων, που μετέβη από την Αθήνα στην περιοχή, θα κάνει κάποιες μετρήσεις, ξεκινώντας πρώτα από το σπίτι του κρεοπώλη και στη συνέχεια θα επικεντρωθεί προς την περιοχή του κάμπου του Ευηνοχωρίου.

Εκεί θα εξεταστεί το πόσο κοντά έφτασε ο αγνοούμενος με το κινητό του τηλέφωνο στην περιοχή εκείνη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X