Κοινωνία

Ρόδος: Ανατροπή σε δίκη για βιασμό 13χρονης – Τι κατέθεσε ο πατέρας της μικρής

Ρόδος: Ανατροπή σε δίκη για βιασμό 13χρονης – Τι κατέθεσε ο πατέρας της μικρής
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ανατροπές στην δίκη του Αιγύπτιου κατηγορούμενου για βιασμό της 13χρονης κόρης της Ελληνίδας συντρόφου. Οι καταστάσεις που επικράτησαν χθες ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου ήταν τραγελαφικές. Με την έναρξη της διαδικασίας ο πατέρας της ανήλικης δια της συνηγόρου του, δήλωσε την παράστασή του προς υποστήριξη της κατηγορίας και αμέσως μετά ξεκίνησε η δίκη με την κατάθεση του ίδιου ως μάρτυρα κατηγορίας.

Πλην όμως η κατάθεση του εξελίχθηκε σε κατάθεση υπεράσπισης της πρώην συζύγου του και του κυρίου κατηγορούμενου συζύγου της, αφού κατέστησε σαφές ότι η κόρη τους “σκαρφίστηκε” τα όσα κατήγγειλε για τον βιασμό για να έχει ελευθερία κινήσεων και να είναι με τον ενήλικο σύντροφό της ενώ προέκυψε ότι το ίδιο έχει πράξει πρόσφατα και στον ίδιο.

Όπως είπε με το που άρχισε να την πιέζει και να περιορίζει τις ελευθερίες της, η ανήλικη απέστειλε μήνυμα στον ενήλικο σύντροφό της μέσω του facebook με το οποίο κατήγγειλε πλέον τον πατέρα της για βιασμό τον Οκτώβριο του 2021 και τον Φεβρουάριο του 2022 οι νέες καταγγελίες τους έφτασαν και στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, η «στροφή» αυτή της υπόθεσης οδήγησε τον πρόεδρο της έδρας να διακόψει την διαδικασία για να ξεκαθαρίσει αν θα παραστεί τελικώς δικηγόρος για την υποστήριξη της κατηγορίας. Οι τρεις μάρτυρες που ακολούθησαν ουσιαστικά δεν εισέφεραν κάτι καινούργιο στην πορεία της υπόθεσης ενώ το δικαστήριο διέκοψε εκ νέου για να εξετάσει αίτημα της Εισαγγελέως της έδρας να εξεταστεί η ανήλικη. Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα και διέκοψε τη δίκη για την προσεχή Δευτέρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X