Κοινωνία

Ροζ βίντεο – Έρευνα της αστυνομίας για διαρροή προσωπικών βίντεο από τεχνικούς κινητών

Ροζ βίντεο – Έρευνα της αστυνομίας για διαρροή προσωπικών βίντεο από τεχνικούς κινητών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στα «απόνερα» των καταγγελιών κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες σχετικά με διαρροή ροζ βίντεο από τεχνικούς που επισκεύαζαν κινητά τηλέφωνα.

Η έρευνα, σύμφωνα με το MEGA, έχει ξεκινήσει από μια υπόθεση στη βόρεια Ελλάδα, όταν μια 22χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία, πριν από μερικούς μήνες, τεχνικούς κινητών τηλεφώνων στους οποίους είχε παραδώσει τη συσκευή της.

Η 22χρονη βρήκε βίντεο προσωπικών της στιγμών αναρτημένο στο διαδίκτυο και κατέληξε στην εταιρεία που επισκεύαζε τα κινητά τηλέφωνα ως υπεύθυνη, καθώς είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να το είχε ανεβάσει ο σύντροφός της.

Επίσης, σοβαρή ένδειξη ενοχής για τους συγκεκριμένους τεχνικούς αποτελεί το γεγονός ότι η ημερομηνία που ανέβηκε το βίντεο στο διαδίκτυο συμπίπτει χρονικά με την ημερομηνία παράδοσης της συσκευής της 22χρονης στην εν λόγω εταιρεία.

Η ΕΛΑΣ εξετάζει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με τις πολυεθνικές εταιρίες – παρόχους αντίστοιχων βίντεο, όπου είχε ανέβει το συγκεκριμένο υλικό , ώστε να συνεργαστεί μαζί τους και να τους παρέχουν τα ηλεκτρονικά ίχνη που άφησε αυτός που το ανέβασε.

Οι έρευνες για την υπόθεση αλλά και για παρόμοιες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X