Κοινωνία

Σαλαμίνα: Ο γυναικοκτόνος είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία αλλά δεν συνελήφθη – Είχε δύο ταυτότητες

Σαλαμίνα: Ο γυναικοκτόνος είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία αλλά δεν συνελήφθη – Είχε δύο ταυτότητες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο δράστης της γυναικοκτονίας στη Σαλαμίνα φέρεται να έχει κακοποιήσει ακόμη μία σύντροφό του και ο λόγος που δεν συνελήφθη, παρότι είχε καταδικαστεί το 2019 για ενδοοικογενειακή βία κατά συρροή, ήταν ότι είχε δύο ταυτότητες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το MEGA, ο 71χρονος είχε κατηγορηθεί τον Φεβρουάριο του 2013, ότι κακοποίησε την τότε 51χρονη σύντροφό του, αλβανικής καταγωγής, σε σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο άνδρας δεν είχε τότε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς είχε εξαφανιστεί. Η δίκη για την υπόθεση έγινε το 2019 και εκείνος καταδικάστηκε ερήμην σε 1,5 χρόνο φυλακή. Η αστυνομία όμως δεν κατάφερε ούτε τότε να τον βρει.

Μετά το έγκλημά του στη Σαλαμίνα όμως, η Αστυνομία βρήκε την παλιά του ταυτότητα, την οποία χρησιμοποιούσε ακόμα εκείνη την περίοδο και είχε αποτυπώματα. Διαπίστωσαν ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο που όμως είχε αλλάξει τα ονόματα των γονιών του για να καλύψει τα στοιχεία του. Πήραν τα αποτυπώματά του και διαπίστωσαν πως πρόκειται για άνθρωπο με παρελθόν στην κακοποίηση.



Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X