Κοινωνία

Σεπόλια βιασμός 12χρονης: Κατάθεση χρημάτων από παιδεραστή σε τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας

Σεπόλια βιασμός 12χρονης: Κατάθεση χρημάτων από παιδεραστή σε τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σεπόλια βιασμός 12χρονης: Νέα εξέλιξη «βόμβα» στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης. Ο Δήμος Βερύκιος έκανε μια αποκάλυψη στην εκπομπή «Happy Day» που θα προκαλέσει σάλο.

«Σύμφωνα με εξακριβωμένες προηγούμενες πληροφορίες ταυτοποιήθηκε στην υπόθεση του 53χρονου ένας παιδεραστής που είχε καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό της μητέρας του παιδιού.

 

Κατάθεση χρημάτων από τον παιδεραστή στη μητέρα ακριβώς, όχι μεγάλα ποσά 20 με 25 ευρώ, έτσι υπάρχει η πρώτη ταυτοποίηση είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει ταυτοποίηση γιατί είτε χρήματα που κατατέθηκαν στην περίπτωση τη συγκεκριμένη που σας αποκαλύπτω τώρα ή με τον υπάρξει ταυτοποίηση μαρτυρία από το ίδιο το παιδί.

 

Έχουν απευθυνθεί πλέον στους ψυχολόγους και στην πανεπιστημιακή κοινότητα για να δουν πώς θα μπει το παιδί και αν πρέπει να μπει το παιδί στη βάσανο της ταυτοποίησης των δραστών οι οποίοι όπως καταλαβαίνουμε δεν είναι λίγοι επομένως η είδηση είναι ότι βρέθηκαν χρήματα στο λογαριασμό της μητέρας στις 12χρονης που είχε καταθέσει ένας εκ των δραστών», ανέφερε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X