Επιλογές

Σέρρες: Βίντεο σοκ με τον «σάτυρο» καθηγητή! Πόσοι και για πόσο γνώριζαν;

Σέρρες: Βίντεο σοκ με τον «σάτυρο» καθηγητή! Πόσοι και για πόσο γνώριζαν;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι μια είδηση που ήρθε στο “φως” της δημοσιότητας μόλις χθες, Τρίτη 02.10.2018. Όμως όλα δείχνουν πως πολλοί, πάρα πολλοί στις Σέρρες γνώριζαν καιρό…

Ένας καθηγητής του ΤΕΙ στις Σέρρες συνελήφθη κατηγορούμενος για δωροληψία. Φέρεται να αποσπούσε διάφορα ανταλλάγματα από σπουδαστές του Ιδρύματος. Μάλιστα, από σπουδάστριες φέρεται να ζητούσε… ροζ ανταλλάγματα.

Ως άμεσοι συνεργοί του συνελήφθησαν δύο ιδιοκτήτες φροντιστηρίου της ίδιας πόλης.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε κατόπιν έρευνας της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., την οποία προκάλεσαν καταγγελίες.

Όπως περιγράφεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος των τριών συλληφθέντων, ως θύματα φέρονται σπουδαστές του Ιδρύματος στην πόλη.

Ο κατηγορούμενος καθηγητής τους έκρινε ως αποτυχόντες στις εξετάσεις και προκειμένου να τους περάσει, ζητούσε ανταλλάγματα!

Το βίντεο που “λέει” πολλά

Στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ προβλήθηκε ένα βίντεο που δημιουργεί πολλά ερωτήματα.

Δείχνει σκηνές από τελετή ορκωμοσίας πριν από τρία ολόκληρα χρόνια. Ο συγκεκριμένος καθηγητής αποδοκιμάζεται έντονα από φοιτητές!

Καλείται να παραδώσει ένα πτυχίο και το γιουχάρισμα πάει… σύννεφο!

Η δράση του φαίνεται πως ήταν γνωστή στην πόλη από τότε. Παρόλα αυτά, ο 59χρονος έμεινε στη θέση του και συνέχιζε…

Δείτε το βίντεο από της Σέρρες

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, τα ανταλλάγματα που ζητούσε ο καθηγητής αφορούσαν είτε στην παροχή πρακτικής εργασίας σε επαγγελματικό γραφείο, είτε στην συγκεκαλυμμένη καταβολή χρηματικών ποσών, ως αντίτιμο για την παρακολούθηση δήθεν μαθημάτων στο φροντιστήριο των φερόμενων ως συνεργών του καθηγητή.

Ανοίγουν στόματα στις Σέρρες

Δεν λείπουν οι καταγγελίες από φοιτήτριες σύμφωνα με τις οποίες ζητούσε ως αντάλλαγμα να συνάψουν ερωτικές σχέσεις μαζί του για να τους περάσει στα μαθήματα. Η αστυνομία έχει στα χέρια της ακουστικό υλικό από μαγνητοφωνημένες συνομιλίες και συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X