Κοινωνία

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού στο Περιστέρι

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού στο Περιστέρι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για ληστεία και βιασμό στο Περιστέρι, σοκάρουν.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ η αστυνομίας προχώρησε στη σύλληψη ενός αλλοδαπού 25 ετών ο οποίος πριν από περίπου ένα χρόνο μαζί με ένα ακόμη Αλβανό είχαν μπει σε διαμέρισμα στο Περιστέρι με σκοπό τη ληστεία. Ο 25χρονος μαζί με τον συνεργό του είχαν διαρρήξει, στη 01:30 τα ξημερώματα, το σπίτι όπου διέμεναν οι δυο γυναίκες.

Οι δράστες ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια και την κόρη της 40 ετών, ενώ το στοιχείο που σοκάρει είναι ότι, σύμφωνα πάντα με την κρατική τηλεόραση, για 12 ολόκληρες ώρες οι δύο ληστές κρατούσαν ομήρους τις δύο γυναίκες και βίαζαν διαδοχικά την κόρη.

Ο 25χρονος συνελήφθη από άντρες της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής ενώ ο συνεργός του είναι ήδη κρατούμενος στις Αλβανικές φυλακές.

Οι δράστες ήταν γείτονες των θυμάτων και είχαν παρακολουθήσει τις συχνές επισκέψεις τους στην τράπεζα όπου έκαναν συχνές αναλήψεις, σύμφωνα πάντα με την ΕΡΤ. Γνώριζαν πως έκαναν πολλές φιλανθρωπίες. Μπήκαν στο διαμέρισμα από ανασφάλιστο παράθυρο αλλά όταν δεν βρήκαν τα χρήματα που ήθελαν προχώρησαν στην αποτρόπαια πράξη τους.

Οι δυο Αλβανοί έτρωγαν και έπιναν μέσα στην μονοκατοικία και βίαζαν διαδοχικά την άτυχη γυναίκα, φύσιν και παρά φύσιν. Κι αυτό καθ’ όλη την διάρκεια τις παραμονής τους στην μονοκατοικία…. Επί σχεδόν 12 ώρες, μαρτύρησε στα χέρια τους. Μαρτύρησε μπροστά στα μάτια της ανήμπορης να αντιδράσει, μητέρας της.

Ίσως ο εφιάλτης να συνεχιζόταν για τις δυο γυναίκες αν ο θείος της 40χρονης δεν πήγαινε στο σπίτι. Είχε ανησυχήσει που μάνα και κόρη δεν είχαν δώσει σημεία ζωής. Και αποφάσισε να πάει σπίτι τους. Χτύπησε την πόρτα επανειλημμένα. Είχε πια φτάσει σχεδόν 13:00 το μεσημέρι.

Οι δυο αδίστακτοι ληστές άνοιξαν την πόρτα, χτύπησαν άγρια τον άτυχο άνδρα και εξαφανίστηκαν. Πήραν μαζί τους 1.800 ευρώ και κοσμήματα.

Στο διαμέρισμα του συλληφθέντα ο οποίος οδηγείτε στον ανακριτή και τον εισαγγελέα βρέθηκαν κοσμήματα από τη ληστεία στο Περιστέρι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X