Κοινωνία

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Αυτό το μ… γλεντάω αυτόν τον καιρό»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Αυτό το μ… γλεντάω αυτόν τον καιρό»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κάθε αποκάλυψη πιο σοκαριαστική από την προηγούμενη. Πιο χυδαία και πιο καταδικαστέα. Λίγες ώρες αφού ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και ύστερα από έξι βράδια στα κρατητήρια επέστρεψε σπίτι του, άλλη και αποκάλυψη που προκαλεί οργή και αποτροπιασμό, έρχεται στο φως.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ισχυρίζεται ότι… ξέχασε να «κατεβάσει» το ροζ βίντεο που ανέβασε σε σάιτ πορνό (σ.σ. αφορά στην τρίτη υπόθεση) και κατά την απολογία του είπε ότι το 2019 ήταν η τελευταία φορά που ανέβασε βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

Μόνο που υπάρχουν στοιχεία που τον διαψεύδουν. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή Live News στο Mega, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος συνόδευε τα όσα ανέβαζε με… ψευδώνυμο και εμετικά σχόλια.

Σε μία από τις αναρτήσεις με το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε site με ελληνικούς οίκους ανοχής, ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα είχε γράψει: «Αυτό το … γλεντάω αυτόν τον καιρό. Ελπίζω να σας αρέσει». Την αισχρή αυτή δημόσια ανάρτησή του, τη συνοδεύει με μια φωτογραφία με ημερομηνία 21 Μαρτίου του 2021 και εγγραφή στο site από το 2019!

Τρεις είναι οι γυναίκες που έχουν καταθέσει μήνυση σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου και οι υποθέσεις τους έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Υπάρχουν ωστόσο και άλλα βίντεο με διαφορετικά πρόσωπα τα οποία ακόμα δεν έχουν αποκαλυφθεί.

Εισαγγελέας και ανακριτής, μετά την απολογία του Στάθη Παναγιωτόπουλου, τον άφησαν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, χωρίς χρηματική εγγύηση, σε αντίθεση με τις 30.000 ευρώ που του ζητήθηκαν χθες να καταβάλει στα πλαίσια των όρων για την παρόμοια υπόθεση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X