Κοινωνία

Στέφανος Κασσελάκης: Στην Ακρόπολη για να στηρίξει τους αρχαιοφύλακες

Στέφανος Κασσελάκης: Στην Ακρόπολη για να στηρίξει τους αρχαιοφύλακες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο πλευρό των αρχαιοφυλάκων, που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους στην Ακρόπολη ενάντια στην εκχώρηση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου σε ιδιωτική εταιρεία, βρέθηκε σήμερα Τρίτη (16/1) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.

Συνοδευόμενος από την τομεάρχη Πολιτισμού Κυριακή Μάλαμα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευση άκουσε τους απεργούς να καταγγέλλουν την απόφαση της υπουργού Πολιτισμού για κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος και ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης των ταμείων και των εσόδων του μεγαλύτερου αρχαιολογικού χώρου της χώρας.

 



«Αν το σύστημα δεν υποστηρίζεται σωστά, αυτό είναι μια άλλη κουβέντα» πρόσθεσε με νόημα, σημειώνοντας ότι από το υπουργείο Πολιτισμού προσπαθούν να δημιουργήσουν μία σύγχυση, ότι τάχα υπάρχει πρόβλημα στο σύστημα και δημιουργούνται ουρές. «Δεν έχει καμία σχέση με την έκδοση των εισιτηρίων και τον έλεγχο» είπε.

Από την πλευρά του, ένας άλλος απεργός επισήμανε στον Στέφανο Κασσελάκη ότι στην ιδιωτική εταιρεία θα δοθούν 1,2 εκατ. ευρώ μόνο για την Ακρόπολη.

«Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τον δίκαιο αγώνα των αρχαιοφυλάκων. Ο αγώνας δεν είναι μόνο υπεράσπισης του οικουμενικού μνημείου μας, είναι και υπεράσπισης των θέσεων εργασίας» τόνισε σε δηλώσεις της η Κυριακή Μάλαμα, η οποία επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει καταθέσει και επίκαιρη ερώτηση για το ζήτημα χωρίς να έχει πάρει μέχρι στιγμής απάντηση.

Η τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξέφρασε επίσης την ανησυχία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το γεγονός ότι τελευταία ειδικά στο υπουργείο Πολιτισμού εκχωρούνται πάρα πολλά πράγματα σε μεγάλους εργολάβους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X