Κοινωνία

Στο Δαφνί ο ισοβίτης για το Noor1 που προκάλεσε σκληρή κόντρα Καμμένου-Ν.Δ

Στο Δαφνί ο ισοβίτης για το Noor1 που προκάλεσε σκληρή κόντρα Καμμένου-Ν.Δ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο Δαφνί βρίσκεται εδώ και δύο εικοσιτετράωρα ο ισοβίτης για την υπόθεση NOOR1 Ευθύμιος Γιαννουσάκης, όπου  έχει μεταφερθεί από τις φυλακές Χαλκίδας.

Πρόκειται για τον ισοβίτη που καταδικάστηκε για τη μεταφορά 2,1 τόννων ηρωίνης με το πλοίο Noor 1 και ο οποίος έχει προκαλέσει πολιτική θύελλα και σκληρή αντιπαράθεση της Νέας Δημοκρατίας με τον Πάνο Καμμένο και γενικότερα την κυβέρνηση.

Είναι ο καταδικασμένος με τον οποίο ο υπουργός Εθνικής Αμυνας παραδέχτηκε επικοινώνησε τηλεφωνικά, πράξη για την οποία προκλήθηκε μείζον πολιτικό πρόβλημα, αφού η Νέα Δημοκρατία με ερωτήσεις στη Βουλή έχει προκαλέσει σκληρή αντιπαράθεση με την κυβέρνηση.

Πάντως,  ο ισοβίτης Γιαννουσάκης δύο φορές στο πολύ πρόσφατο παρελθόν επισκέφθηκε ψυχιατρικές κλινικές. Η πρώτη φορά ήταν στις 16 Αυγούστου, όταν με εντολή του διευθυντή φυλακών Χαλκίδας μεταφέρθηκε στο ψυχιατρικό τμήμα του Γενικού Κρατικού Αθηνών, όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Οι γιατροί δεν τον κράτησαν, αλλά τον έστειλαν πίσω στη Χαλκίδα, ζητώντας επανεξέταση μετά την παρέλευση δεκαημέρου.

Λίγες ημέρες αργότερα, στα τέλη Αυγούστου, ο Γιαννουσάκης μεταφέρθηκε στο ψυχιατρικό τμήμα του νοσοκομείου των φυλακών Κορυδαλλού. Αφού εξετάστηκε έπειτα από λίγα εικοσιτετράωρα επέστρεψε στις φυλακές Χαλκίδας.

Υπενθυμίζεται ότι είναι ένας από τους βασικούς μάρτυρες των ερευνών που διεξάγει η εισαγγελέας Πειραιά Ειρήνη Τζίβα σχετικά με τη χρηματοδότηση και διακίνηση του φορτίου 2,1 τόνων ηρωίνης που μετέφερε το NOOR1.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X