Κοινωνία

Survivor 2021: Αποχώρησε ο Νίκος Μπάρτζης

Survivor 2021: Αποχώρησε ο Νίκος Μπάρτζης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Survivor 2021: Μια ακόμη ανατροπή μας επιφύλασσε το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης καθώς ο Νίκος Μπάρτζης αποχαιρέτισε μια και καλή τους συμπαίκτες του και έχει ξεκινήσει η επιστροφή του για Ελλάδα.

O Νίκος Μπάρτζης αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι μιας και η φυσική του κατάσταση δεν ήταν στα καλύτερα της. Και έτσι, μετά την αποχώρηση του κολλητού του, James Καφετζή, είδε και εκείνος την πόρτα της εξόδου.

Στην προσωπική του συνέντευξη ο παίκτης του Survivor 2021 είπε:

«Δεν θα μπορούσα να μην τους αποχαιρετήσω, όταν έχουμε περάσει τόσα και να τους πω να προσέχουν την υγεία τους. Υπάρχει πιθανότητα 1 στις 10 να κερδίσω το έπαθλο. Τα λεφτά κάποτε τελειώνουν. Γιατί να μην μπορώ να δουλέψω μετά και να πονώ σε όλη μου την ζωή; Τα έχω σκεφτεί όλα. Πάνω από τα λεφτά είναι η υγεία… Στην κλινική σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να κάθομαι στον πάγκο και να μην αγωνίζομαι. Θα γυρίσω πίσω στο χωριό μου και στους ανθρώπους μου που με αγαπούν για να επανέλθω.»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού πως ο παίκτης αποχαιρετά τον Άγιο Δομίνικο, καθώς δεν ήταν καλά και έκανε μια ανακοίνωση στους παίκτες την οποία δεν περίμεναν

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του Survivor 2021 είπε:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

«Το Survivor αλλάζει και γίνεται από ομαδικό, ατομικό. Η προσπάθειά σας γίνεται πιο ατομική αλλά όχι σε όλα τα αγωνίσματα. Στα αγωνίσματα ασυλίας θα παίζει ο καθένας για τον εαυτό του ενώ στα αγωνίσματα για το έπαθλο φαγητού κι επικοινωνίας θα δημιουργούνται κάθε εβδομάδα δύο νέες ομάδες, οι ομάδες των αρχηγών. Θα υπάρξει διαδικασία επιλογής αρχηγών.»

Δείτε ακόμη: Θλίψη και συγκίνηση στο μνημόσυνο του Γιώργου Καραϊβάζ (vid)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X