Κοινωνία

Συγκίνηση στην κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη: Τον αποχαιρέτισαν με χειροκροτήματα και το «Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα» (pics)

Συγκίνηση στην κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη: Τον αποχαιρέτισαν με χειροκροτήματα και το «Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα» (pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε η κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη, που έφυγε από την ζωή την περασμένη Τρίτη (9/6/2023), σε ηλικία 76 ετών, στο νοσοκομείο «Σωτηρία» από καρδιακή ανακοπή.

Η κηδεία του αγαπημένου τραγουδιστή πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά, απέναντι από το λιμάνι ενώ η ταφή του θα γίνει στο νεκροταφείο του Σχιστού.

Συγγενείς και φίλοι του Γιάννη Φλωρινιώτη βρέθηκαν από νωρίς εκεί για να πουν το «τελευταίο αντίο», ανάμεσά τους ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Νίκος Κοκλώνης, ο Τάσος Μπουγάς, η Ελένη Φιλίνη, η Γωγώ Γαρυφάλλου καθώς επίσης η σύζυγός του και τα παιδιά του, ενώ με κατάθεση στεφάνων επέλεξαν να τον αποχαιρετήσουν η Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδος, η Καίτη Γαρμπή, η Άντζελα Δημητρίου και ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Όταν έφτασε το φέρετρο, ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα ενώ έπαιζε παράλληλα το τραγούδι του Γιάννη Φλωρινιώτη «Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα».

Δείτε φωτογραφίες:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X