Κοινωνία

Συγκλονιστικό βίντεο: Έτσι σκοτώθηκαν η 37χρονη αστυνομικός και η κόρη της

Συγκλονιστικό βίντεο: Έτσι σκοτώθηκαν η 37χρονη αστυνομικός και η κόρη της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονίζουν οι εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο στις Μοίρες το οποίο σημειώθηκε περίπου 50 μέτρα, από το σπίτι της 37χρονης – Η άτυχη γυναίκα μαζί με την κόρη της μόλις είχε φύγει από το σπίτι του πατέρα της όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε, με αγροτικό όχημα.

Το χρονικό

Σοκαρισμένη είναι η ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς Κρήτης, αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα από το νέο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα στις Μοίρες, στη διασταύρωση Φανερωμένης – Γαλιάς.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 37χρονη μητέρα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, είχε σχεδόν περάσει τη διασταύρωση, όταν συγκρούστηκε -υπό συνθήκες που διερευνώνται- με ένα αγροτικό αυτοκίνητο.

Την υπόθεση χειρίζονται οι αστυνομικοί του Τμήματος Φαιστού, οι οποίοι προσπαθούν να εξακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο. «Κλειδί» στην έρευνα θα αποτελέσει -όπως εκτιμάται- κάμερα παρακείμενου σπιτιού που πιθανότατα κατέγραψε το τροχαίο δυστύχημα.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε και η μόλις δύο ετών κορούλα της που βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με την μητέρα της μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

Η άτυχη γυναίκα ήταν παντρεμένη με ειδικό φρουρό με τον οποίο έχουν αποκτήσει ακόμα ένα παιδάκι, 9 ετών, ενώ παλιότερα είχε υπηρετήσει και στο υπασπιστήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.

Ηράκλειο: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της 37χρονης αστυνομικού και της κόρης της

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X