Κοινωνία

Συμβασιούχες καθαρίστριες: «Όχι στις απολύσεις» – Συναυλία αλληλεγγύης και ο αγώνας συνεχίζεται

Συμβασιούχες καθαρίστριες: «Όχι στις απολύσεις» – Συναυλία αλληλεγγύης και ο αγώνας συνεχίζεται
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εδώ και 6 μήνες δίνουμε καθημερινά την μάχη για το δικαίωμα στην μόνιμη εργασία. Ενάντια στην ελαστικότητα, την ανακύκλωση της ανεργίας και της διάλυσης των υπηρεσιών καθαριότητας του Υπουργείου μας.

Την Τρίτη 28/9 έχουμε την μάχη των οριστικών ασφαλιστικών μας μέτρων για τις συναδέλφισες μας στην ΑΑΔΕ (θα ακολουθήσει και η αντίστοιχη για τις λοιπές υπηρεσίες του Υπ. Οικονομικών). Ξέρουμε ότι οι αγώνες δεν νικάνε οριστικά στα δικαστήρια, ωστόσο μέσα από το κέρδισμα των προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων για τις περισσότερες από εμάς (δυστυχώς όχι για όλες), έχουμε καταφέρει ως τώρα να πάρουμε σημαντικές ανάσες για την συνέχεια.

Στα πλαίσια της συνέχειας της προσπάθειας που κάνουμε και της κορύφωσης εν όψει της εκδίκασης των μέτρων, οργανώνουμε, την Παρασκευή 24/9, 5.30μμ, Ερμού με Νίκης, συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα μας, στην οποία θα θέλαμε την δυναμική παρουσία και την ολόψυχη στήριξή όλων των αλληλέγγυων που μας έχουν στηρίξει τόσους μήνες.

Καλούμε όλα τα σωματεία που μας έχουν συμπαρασταθεί να δώσουν το παρόν με τα πανό τους και να χαιρετίσουν στην συγκέντρωση, καθώς η στήριξη μεταξύ των εργαζομένων είναι το μεγαλύτερο όπλο μας.

καθαρίστριες

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X