Κοινωνία

Σύνταγμα – Παλαιστίνη: Αγρια επίθεση των ΜΑΤ – Χτύπησαν κόσμο, έσπασαν τζαμαρία μαγαζιού (βίντεο)

Σύνταγμα – Παλαιστίνη: Αγρια επίθεση των ΜΑΤ – Χτύπησαν κόσμο, έσπασαν τζαμαρία μαγαζιού (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από τα McDonald’ s στο Σύνταγμα απευθύνοντας κάλεσμα για μποϊκοτάζ στην εταιρεία, η οποία όπως καταγγέλλουν στηρίζει τον ισραηλινό στρατό, ενώ στη Γάζα διαπράττεται γενοκτονία.

Στο στόχαστρο των διαδηλωτών μπαίνουν αναρτήσεις της εταιρείας στο Χ στις οποίες προσέφερε 100.000 μερίδες φαγητού στους ισραηλινούς στρατιώτες «για να είναι χορτάτοι όταν θα αδειάζουν τα όπλα τους σε αθώους πεινασμένους πολίτες της Γάζας», αναφέρει η ανακοίνωση της συλλογικότητας «Μητέρες κατά της γενοκτονίας» που συμμετείχαν στην κινητοποίηση.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις των ΜΑΤ που εξαπέλυσαν άγρια επίθεση με χημικά και ξύλο. Μάλιστα από το μένος των αστυνομικών δυνάμεων δεν γλίτωσε ούτε η τζαμαρία καταστήματος fast food, καθώς την έσπασαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κόσμου που γευμάτιζε εκείνη την ώρα και από τύχη δεν τραυματίστηκαν από τα θραύσματα.

Οι αστυνομικοί πετούσαν κρότου λάμψης στους διαδηλωτές και σε δημοσιογράφους, ενώ ενδεικτικό της βιαιότητας των αστυνομικών δυνάμεων είναι ότι επιτέθηκαν μέχρι και σε άνθρωπο που πουλούσε το περιοδικό «Σχεδία»

Σπασμένη τζαμαρία

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X