Κοινωνία

Τέμπη: Νέες κινητοποιήσεις στους σιδηροδρομικούς σταθμούς

Τέμπη: Νέες κινητοποιήσεις στους σιδηροδρομικούς σταθμούς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κινητοποίηση για το απόγευμα της Δευτέρας 10 Απριλίου ανακοίνωσε το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ημερών από τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση: «Ο δικαιολογημένος θυμός να μετατραπεί σε αγώνα για την προστασία της ζωής και του λαού, για να μη συνεχίζουν οι χώροι δουλειάς να είναι απέραντη κοιλάδα των Τεμπών, για να μη κυκλοφορούμε με λεωφορεία χρέπια, με τρένα που πάνε και όπου βγει, με πλοία σαπάκια, σε γέφυρες που είναι 40 χρόνια ασυντήρητες, για να μη πηγαίνουν τα παιδιά μας σε σχολεία στα οποία δεν έχει γίνει προσεισμικός έλεγχος για πολλές δεκαετίες.

Καλούμε όλα τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς της Αττική να πάρουν μέρος στις παραστάσεις μνήμης και διαμαρτυρίας που διοργανώνει το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας τη Δευτέρα 10 Απρίλη στις 19:30 μ.μ. στους σιδηροδρομικούς σταθμούς Λαρίσης, στον ΗΣΑΠ στο Πειραιά και στο σταθμό του Προαστιακού στους Αγ. Αναργύρους στη Λ. Δημοκρατίας.

Δεν ξεχνάμε το έγκλημα και ζητάμε να πληρώσουν οι ένοχοι, δηλαδή το κράτος τους, όσα κόμματα κυβέρνησαν και στήριξαν αυτή την πολιτική, τα κέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων. Τιμούμε την μνήμη των νεκρών συνεχίζοντας τον αγώνα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X