Θέμα

Θανατηφόρο τροχαίο στην Εγνατία: Έξι νεκροί, 3 παιδιά ανάμεσά τους -«Έσκασε» το λάστιχο του αυτοκινήτου (pics)

Θανατηφόρο τροχαίο στην Εγνατία: Έξι νεκροί, 3 παιδιά ανάμεσά τους -«Έσκασε» το λάστιχο του αυτοκινήτου (pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια από τις πιθανές αιτίες του σημερινού πολύνεκρου δυστυχήματος στην Εγνατία οδό είναι το «σκάσιμο» ελαστικού του οχήματος. Εκπρόσωποι της Τροχαίας Καβάλας εξετάζουν το ενδεχόμενο σύμφωνα με υπολείμματα ελαστικού που βρέθηκαν στο οδόστρωμα.

Ο απολογισμός του τροχαίου ως τώρα είναι 6 νεκροί οι πέντε άφησαν στην άσφαλτο την τελευταία τους πνοή , ενώ 6ος πέθανε στο χειρουργείο κι εξετάζεται αν ήταν ο οδηγός του οχήματος -διακινητής.

Με πολύ σημαντικά προβλήματα νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) δύο από τους συνολικά δέκα τραυματίες του πολύνεκρου τροχαίου.

Με βαριά κατάγματα και σπασίματα στη σπονδυλική στήλη νοσηλεύεται τρίτο άτομο στη Β’ Χειρουργική Κλινική.

Το χρονικό

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα στις 6:50 στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Νέας Καρβάλης, μετά την έξοδο του τελευταίου τούνελ, λίγα χιλιόμετρα πριν τον κόμβο εξόδου για Καβάλα. Στα θύματα περιλαμβάνονται τρία παιδιά ηλικίας 5-9-12 ετών ενώ οι τραυματίες ανέρχονται σε 10, εκ των οποίων οι τρεις είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως αναφέρει το proininews.gr στο βαν που εξετράπη της πορείας του επέβαιναν 16 μετανάστες, εκ των οποίων οι έξι άφησαν στην άσφαλτο την τελευταία τους πνοή, ανάμεσά τους δυστυχώς τρία παιδιά και ο διακινητής.

Το βαν μετέφερε μη νόμιμους μετανάστες από το Ιράν, το οποίο πέρασε το διαχωριστικό τοιχίο των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στα βράχια.

Το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Πηγή /Φωτογραφία:proininews.gr

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Σοκ! Τρία παιδιά νεκρά σε δυστύχημα  – Έξι νεκροί, 10 οι τραυματίες, οι τρεις σε σοβαρή κατάσταση

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X