Κοινωνία

Θάνατος μοτοσυκλετιστή: Μέλος γνωστής οικογένειας της Αθήνας έχει τη μοιραία Corvette

Θάνατος μοτοσυκλετιστή: Μέλος γνωστής οικογένειας της Αθήνας έχει τη μοιραία Corvette
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Γόνο γνωστής αθηναϊκής οικογένειας αναζητούν για το φονικό τροχαίο στην παραλιακή με θύμα 25χρονο μοτοσυκλετιστή. Σύμφωνα με  πληροφορίες που δημοσιεύει ο ιστότοπος Newsauto.gr,  ιδιοκτήτης της μοιραίας Corvette που τα ξημερώματα της Τετάρτης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα και ο οδηγός της εγκατέλειψε αβοήθητο τον βαριά χτυπημένο αναβάτη της μοτοσυκλέτας που χτύπησε, φέρεται να είναι γόνος πασίγνωστης οικογένειας της Αθήνας.

Η αστυνομία αναζητεί τον ιδιοκτήτη της μοιραίας Corvette. Ομως, δεν έχει ακόμα γίνει ακόμη γνωστό αν οδηγούσε εκείνος ή κάποιος άλλος το όχημα.

Πάντως σε οπτικοακουστικό υλικό που έχουν οι Αρχές φαίνεται ο οδηγός της μοιραίας Corvette που εγκατέλειψε τον χτυπημένο μοτοσυκλετιστή.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto.gr το σπορ αυτοκίνητο ήταν ανασφάλιστο και ο οδηγός του, αμέσως μετά το τροχαίο, βγήκε από το αυτοκίνητό και εξαφανίστηκε. Προηγουμένως, είχε χτυπήσει δύο ακόμη αυτοκίνητα.

Το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη, πραγματοποιήθηκε στη Βουλιαγμένης 59, στη Γλυφάδα, τα ξημερώματα της Τετάρτης.  Ο οδηγός της μοιραίας Corvette κινούταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα (πάνω από 200 χλμ./ώρα) και την ώρα που διενεργούσε έναν απότομο ελιγμό (σφήνα) έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το πίσω μέρος του αμαξώματος να χτυπήσει σε ένα αυτοκίνητο, που κινούνταν πλησίον του και έπειτα να χτυπήσει τη μοτοσυκλέτα του άτυχου νέου.

Η τρελή πορεία του οχήματος συνεχίστηκε στον παράδρομο της Βουλιαγμένης χτυπώντας σταθμευμένα οχήματα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X