Κοινωνία

Θαυμάστε έναν καθηγητή πανεπιστημίου με ομοφοβικά και ρατσιστικά ξεσπάσματα

Θαυμάστε έναν καθηγητή πανεπιστημίου με ομοφοβικά και ρατσιστικά ξεσπάσματα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θαυμάστε ένα καθηγητή πανεπιστημίου. Οτι και να πεις χαμένα λόγια. Μόνο περιφρόνηση ταιριάζει σε ανθρώπους με ομοφοβικά ξεσπάσματα και ρατσιστικές δηλώσεις σαν αυτές του Μιχάλη Πιτιακούδη.

Ο εν λόγω κύριος (τρόπος του λέγειν δηλαδή) είναι καθηγητής γενικής χειρουργικής στην ιατρική σχολή του Δημοκρίτειο Πανεπιστημίου Θράκης και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του αντάρτη της Νέας Δημοκρατίας υποψήφιου  περιφερειάρχη ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλου Τοψίδη.

Ο Μιχάλης Πιτιακούδης λοιπόν σε συγκέντρωση ψηφοφόρων του στην Δαδιά Έβρου αναφέρθηκε στο νέο πρόεδρο του ΣυΡιζΑ Στέφανο Κασσελάκη όταν κάποιος από τους συγκεντρωμένους του ζήτησε να πει κάτι και γι’αυτόν.  Με ειρωνικό ύφος είπε “ακούω και για Κασσελάκηδες από κάτω, δεν έχουμε εμείς τέτοια κουσούρια”. Η δήλωση  του άντρα του πολλά βαρύ προκάλεσε χαμόγελα επιδοκιμασίας σε κάποιους από το  ακροατήριο που προφανώς ενστερνίζονταν τις ίδιες ομοφοβικές και ρατσιστικές απόψεις με τον υποψήφιο που πήγαν να ακούσουν.

Οι απαράδεκτες δηλώσεις Πιτιακούδη έχουν προκαλέσει οργή στους υποψηφίους περιφερειακούς  συμβούλους  που κατεβαίνουν με τον συνδυασμό του Στέργιου  Ηλιόπουλου που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι καλούν τον κ. Τοψίδη να αποδοκιμάσει τον καθηγητή γιατρό και να τον αποπέμψει από το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του.

“Ντροπή και πάλι ντροπή καλά λένε ότι τα πτυχία δεν πάνε με την μόρφωση” ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Τραφόρος. Το λυπηρό είναι ότι ο κ. Τοψίδης έχει αποφύγει μέχρι στιγμής να πάρει θέση στο περιστατικό και φυσικά ούτε σκέψη για να καταδικάσει τις ομοφοβικές δηλώσεις του υποψηφίου του

. Προφανώς φαίνεται ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι ψιλά γράμματα για τον ίδιο και μάλλον ξοδεύει όλη του την ενέργεια για να πολεμήσει τον επίσημο υποψήφιο περιφερειάρχη από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας Χρήστο Μέτιο.

Να τους πεις ντροπή, μάλλον χάνεις τα λόγια σου. Περιφρονήστε τους και αφήστε τους στη μίζερη ζωή τους…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X