Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο με λεία-μαμούθ (vid)

Θεσσαλονίκη: Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο με λεία-μαμούθ (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με μεθοδικό τρόπο κατόρθωσαν να πετύχουν τον στόχο τους οι δράστες που κατάφεραν να αποσπάσουν λεία 80.000-100.000 ευρώ από κοσμηματοπωλείο στη Θεσσαλονίκη.

Η διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι τέσσερις δράστες έφτασαν στην οδό Κλεισούρας τα ξημερώματα με ένα ΙΧ μπλε χρώματος. Τρεις από αυτούς αποβιβάστηκαν από το αυτοκίνητο και έσπευσαν να σπάσουν το στόρι του καταστήματος με εργαλεία χειρός, σύμφωνα με το grtimes.gr.

Ο ένας από αυτούς έμεινε έξω από το κατάστημα και κατέβασε από το όχημα δυο πυροσβεστήρες, προκειμένου να τους χρησιμοποιήσει σε περίπτωση που στο σημείο σπεύσουν δυνάμεις της αστυνομίας, όσο οι συνεργοί του έκαναν τη… δουλειά τους.

Οι δράστες ανενόχλητοι «μπούκαραν» στο κατάστημα και έσυραν μέχρι έξω το χρηματοκιβώτιο. Έπειτα το επιβίβασαν στο ΙΧ τους και έγιναν… καπνός.

Θυμίζουμε ότι για το περιστατικό, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δήλωσε στο GRTimes πως «αν λειτουργούσαν προβλεπόμενα τα πασαλάκια, οι δράστες δε θα κατάφερναν να μας ληστέψουν».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X