Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Λήστεψε μίνι μάρκετ και τραυμάτισε με μαχαίρι την υπάλληλο

Θεσσαλονίκη: Λήστεψε μίνι μάρκετ και τραυμάτισε με μαχαίρι την υπάλληλο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αιματηρή κατάληξη είχε ληστεία που διέπραξε το μεσημέρι της Κυριακής (24/6/2018) ένας 45χρονος σε μίνι μάρκετ στην περιοχή της Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης εισήλθε στο κατάστημα χθες το μεσημέρι και απείλησε με μαχαίρι την 60χρονη υπάλληλο για να του δώσει τις εισπράξεις του ταμείου. Ο 45χρονος άρπαξε τα χρήματα, ωστόσο η υπάλληλος έσπευσε να καλέσει σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο δράστης να την τραυματίσει με το μαχαίρι.

Στο σημείο βρισκόταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος αντιλήφθηκε το περιστατικό και αφού καταδίωξε τον δράστη στη συνέχεια τον ακινητοποίησε, για να συλληφθεί από άμεσα προστρέξαντες συναδέλφους του της ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου – Ανάληψης για Απόπειρα ανθρωποκτονίας, Ληστεία, παράβαση του Νόμου περί Όπλων και Αντίσταση, ενώ διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, ένα διαρρηκτικό εργαλείο και το χρηματικό ποσό που απέσπασε από το μίνι μάρκετ.

Σημειώνεται ότι από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του δράστη εκκρεμούν:

• Βούλευμα Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κατερίνης Πιερίας για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του Νόμου περί Όπλων

• Ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση και

• Ένταλμα Βίαιης προσαγωγής του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Κατερίνης με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του για παράβαση του Νόμου περί Όπλων.

Η παθούσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο Ε.Κ.Α.Β. σε νοσοκομείο της πόλης όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: thessnews.gr

Λάρισα: Βρέθηκε νεκρός 29χρονος ιερέας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X