Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Πάνω από 50 δαγκωματιές είχε στο σώμα της η 50χρονη που πέθανε από επίθεση σκύλων – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Θεσσαλονίκη: Πάνω από 50 δαγκωματιές είχε στο σώμα της η 50χρονη που πέθανε από επίθεση σκύλων – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Περισσότερες από 50 δαγκωματιές έφερε στο κορμί της η 50χρονη μητέρα δύο παιδιών που έχασε τη ζωή της μετά από επίθεση τριών σκυλιών στην περιοχή της Νεοχωρούδας, στη Θεσσαλονίκη.

Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης η οποία διενεργήθηκε νωρίτερα στη σορό της 50χρονης γυναίκας σοκάρουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday διαπιστώθηκε ότι έφερε πάνω από 50 τραύματα στο κορμί της, με τα περισσότερα να εντοπίζονται στα άκρα, ειδικά στα χέρια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όπως επισημαίνουν αρμόδιες πηγές στο ThessToday.gr, σπανίως συναντούν τέτοια εικόνα σε θύμα επίθεσης από ζώα, με τα τραύματα σε ορισμένες περιπτώσεις να ξεπερνούν και τα τρία εκατοστά.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα δύο παιδιών με πλούσιο κοινωνικό έργο δέχθηκε την επίθεση το μεσημέρι της Κυριακής, στην αυλή της κατοικίας της.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ωστόσο είχε ήδη καταλήξει.

Ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκυλιών συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδεχόμενο δόλο, ενώ έλαβε προθεσμία ώστε να απολογηθεί την Τετάρτη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X