Κοινωνία

Θρίλερ με το θάνατο της τουρίστριας στο Πήλιο: Ξανά για ανάκριση ο σύζυγός της – Τα σενάρια που εξετάζονται

Θρίλερ με το θάνατο της τουρίστριας στο Πήλιο: Ξανά για ανάκριση ο σύζυγός της – Τα σενάρια που εξετάζονται
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου της Γερμανίδας τουρίστριας η οποία παραθέριζε στη Μηλίνα στο Νότιο Πήλιο.

Αρχικά ο θάνατός της είχε αποδοθεί σε αιφνίδιο αίτιο, ωστόσο η έκθεση του ιατροδικαστή άλλαξε τις εκτιμήσεις των αρχών.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Λάρισας αποδίδει τον θάνατο σε ανθρωποκτονία με τραύμα διαμπερές από περίστροφο στην θωρακική χώρα, στην καρδιά και στους πνεύμονες, ενώ αρχικά είχε αποδοθεί σε αιφνίδιο αίτιο.

Έτσι, ένας αρχικά αιφνίδιος θάνατος μιας γυναίκας μέσης ηλικίας, πριν από 11 ημέρες, που έκανε διακοπές σε παραθαλάσσιο χωριό του Ν. Πηλίου και συγκεκριμένα στη Μηλίνα, εξελίσσεται σε μυστήριο, καθώς ο θάνατός της προήλθε από σφαίρα στην πλάτη, με όπλο διαμετρήματος 22mm.

Σύμφωνα με τη διαδικασία, το πτώμα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, με αρκετές ημέρες καθυστέρησης λόγω φόρτου εργασίας, όπου και τελικά στη νεκροψία – νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι θάνατος οφείλεται σε ανθρωποκτονία.

Ανακρίνεται ξανά ο σύζυγός της

Την ίδια στιγμή, ξανά και ξανά καλούν για κατάθεση οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον 62χρονο σύζυγο της 59χρονης Γερμανίδας.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν για ποιο λόγο ο Γερμανός τουρίστας καθυστέρησε σχεδόν πέντε ώρες να δηλώσει τον θάνατο της 59χρονης που, όπως ισχυρίζεται, βρήκε νεκρή στην αυλή του παραλιακού σπιτιού όπου διέμεναν. Παράλληλα, προσπαθούν να «ξεψαχνίσουν» τις σχέσεις του ζευγαριού και έχουν ζητήσει ενημέρωση από τις γερμανικές αρχές για το αν υπήρξαν στο παρελθόν επεισόδια μεταξύ τους.

Οι Γερμανοί φαίνεται ότι δεν είχαν ιδιαίτερες επαφές με κάποιους στην περιοχή που μπορεί να ήθελαν να τους κάνουν κακό. Ωστόσο, ο δολοφόνος φαίνεται πως είχε προσχεδιάσει την φονική επίθεση, καθώς πλησίασε αθόρυβα, σκυμμένος τη γυναίκα από πίσω και την πυροβόλησε με φορά από κάτω προς τα πάνω, στην αριστερή πλευρά της πλάτης.

Τα σενάρια που εξετάζονται

Αμέσως μόλις έγιναν γνωστά τα αίτια του θανάτου ξεκίνησαν από την αστυνομία έρευνες, αν και προς το παρόν δεν έχουν προκύψει – κατά πληροφορίες επιβαρυντικά στοιχεία για κάποιον από το στενό περιβάλλον της άτυχης γυναίκας.

Εξετάζεται δε και το σενάριο να σκοτώθηκε από «αδέσποτη» σφαίρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X