Κοινωνία

Τι λέει για το πάρτι η οικογένεια της 26χρονης με τη διάσημη μαμά τραγουδίστρια

Τι λέει για το πάρτι η οικογένεια της 26χρονης με τη διάσημη μαμά τραγουδίστρια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Λίγο μετά την αποκάλυψη πως η φοιτήτρια είναι κόρη πασίγνωστης τραγουδίστριας, το Ράδιο Θεσσαλονίκη επικοινώνησε με την οικογένεια της 26χρονης, η οποία δίνει μια διαφορετική διάσταση στην υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η οικογένεια, η φοιτήτρια νόσησε στις αρχές Μαΐου από κορονοϊό όσο ήταν στην Αγγλία με ελαφριά συμπτώματα και μπήκε σε καραντίνα. Όταν έληξε η καραντίνα και με την άδεια των αρχών επέστρεψε στην Ελλάδα την Δευτέρα 01 Ιουνίου. Αμέσως έκανε τεστ σε ιδιωτικό εργαστήριο το οποίο βγήκε αρνητικό, ενώ τρεις μέρες αργότερα, με παρότρυνση του πατέρα της προέβη σε μοριακό έλεγχο, ο οποίος έδειξε ελάχιστο ιικό φορτίο κορονοϊού στην 26χρονη. Αμέσως ολόκληρη η οικογένεια τέθηκε σε καραντίνα ενώ τα υπόλοιπα μέλη της έκαναν το σχετικό τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό.

Δεν έφαγε πρόστιμο η φοιτήτρια για την καραντίνα

Επιπλέον, η οικογένεια της φοιτήτριας διέψευσε ότι επιβλήθηκε πρόστιμο στην 26χρονη από τον ΕΟΔΥ επειδή έσπασε την καραντίνα καθώς και ότι έγινε οποιοδήποτε πάρτι στο σπίτι. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στο σπίτι φιλοξενήθηκαν, πριν βγουν τα αποτελέσματα του μοριακού ελέγχου, τέσσερις φίλες και φίλοι της 26χρονης για να γευματίσουν. ΑΚόμη, επιβεβαιώνουν ότι η φοιτήτρια πήγε σε δύο μαγαζιά στην περιοχή του Πανοράματος, ενός εξ αυτών το κομμωτήριο που ενημέρωσε ο ΕΟΔΥ στην ιχνηλάτηση των επαφών της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X