Κοινωνία

Τήνος για γέλια και για κλάματα: Ο αέρας κατέστρεψε την εγκατάσταση του υδατοδρομίου (βίντεο)

Τήνος για γέλια και για κλάματα: Ο αέρας κατέστρεψε την εγκατάσταση του υδατοδρομίου (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για γέλια και για κλάματα είναι η ιστορία με το υδατοδρόμιο της Τήνου καθώς δύο ημέρες μετά τις πανηγυρικές δηλώσεις που έγιναν στις 17 Ιανουαρίου 2024, η εγκατάσταση στο λιμάνι καταστράφηκε από τους νοτιάδες.

Ήταν Τετάρτη 17 Ιανουαρίου όταν με δελτίο Τύπου η ιδιωτική εταιρεία Hellenic Seaplanes ανακοίνωνε ότι η χώρα μας μπαίνει σε νέα εποχή το 2024, «με την εκκίνηση των υδροπλάνων, των υδατοδρομίων και των υδάτινων πεδίων στο μηχανισμό των εθνικών μεταφορών!».

Παράλληλα ανέφερε ότι «στις Σποράδες και στη Στερεά το πλάνο προχωράει σταθερά ώστε τα υδατοδρόμια Σκύρου, με ολοκληρωμένες χερσαίες και υδάτινες εγκαταστάσεις καθώς και Σκοπέλου και Αλοννήσου να  μπαίνουν σε σειρά για απόκτηση άδειας λειτουργίας, ενώ τον ίδιο δρόμο ακολουθούν οι Τήνος, και Πάτμος».

 

Μόνο που η Τήνος, δύο ημέρες μετά, στις 19 Ιανουαρίου είδε την εγκατάσταση του υδατοδρομίου που είχε κατασκευαστεί στο λιμάνι να διαλύεται από τους ισχυρούς νοτιάδες λες και ήταν – μάλλον ήταν- «χάρτινη».

ΤΗΝΟΣ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΟ
photo/tinostoday

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εγκατάσταση του υδατοδρομίου, όπως ανέφερε το tinostoday, στην Τήνο κατασκευάστηκε στο λιμάνι τον Μάρτιο του 2022 και παρουσιάστηκε και πάλι με τους συνήθεις πανηγυρισμούς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X