Κοινωνία

Το μεγάλο «αντίο» στον Βασίλη από τις πίστες: Ρέμος, Οικονομόπουλος, Πάολα και Αργυρός (βίντεο)

Το μεγάλο «αντίο» στον Βασίλη από τις πίστες: Ρέμος, Οικονομόπουλος, Πάολα και Αργυρός (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο μεγάλος λαϊκός και ιδιαίτερα δημοφιλής τραγουδιστής έδινε μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με κορονοϊό. Η υγεία του ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη και, τελικά, δεν άντεξε αφήνοντας την τελευταία του πνοή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η χθεσινή βραδιά από τα μπουζούκια ήταν αφιερωμένη στη μεγάλη λαϊκή φωνή που έφυγε από κοντά μας, με συναδέλφους του να τον αποχαιρετούν από την πίστα.

Ανεβαίνοντας στη σκηνή, ο Νίκος Οικονομόπουλος είπε: «Σήμερα είναι μια ιδιαίτερα βραδιά για μας στον καλλιτεχνικό κόσμο. Θέλω να αφιερώσω τη βραδιά στον Βασίλη Καρρά που έφυγε από τη ζωή, έναν σπουδαίο τραγουδιστή, ένα μεγάλο κεφάλο στην ελληνική μουσική. Θα τον θυμόμαστε με τα τραγούδια του και με την καλή του ψυχή. Για την ανθρώπινη πλευρά του που οι περισσότεροι άνθρωποι την έχουμε χάσει. Απόψε η βραδιά ξεκινάει με το καλησπέρα και καλή βραδιά!».

@nikosoikonomopoulosfm ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ #karras #mpesfy #fypシ #oikonomopoulos #nikosoikonomopoulos #greecetiktok #rip #gr #greektiktok ♬ original sound – Oikonomopoulos FM

 

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Ρέμος ράγισε καρδιές με το «αντίο» του λέγοντας: «Ο Βασίλης μας… Εδώ ήταν η τελευταία φορά που τραγούδησε. Εδώ μέσα σε αυτό τον χώρο. Έτσι λοιπόν, με αγάπη, στην καρδιά μας, ας του αφιερώσουμε κάποια τραγούδια του για να φτάσει η ψυχούλα του πάνω ψηλά και να πετάξει. Και να πάει να βρει τον Παντελή και όλους αυτούς τους φίλους μας που είναι ψηλά. Πάντα θα τον θυμόμαστε και πάντα θα τον τραγουδάμε γιατί μπορεί οι άνθρωποι να πεθαίνουν, αλλά οι ψυχές τους παραμένουν ζωντανές όταν τους θυμόμαστε. Βασίλη εμείς δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

@steve.toumpas Αντιο Αρχοντα Βασιλη Καρρα..! #fyp #fy #tiktokgreece #foryoupage #viral #greece #aremovic #antonisremos ♬ πρωτότυπος ήχος – Steve.89_

 

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η ερμηνεία της Πάολα του τραγουδιού «Απ΄ το Βορρά μέχρι το Νότο», με τον κόσμο να αποθεώνει, ενώ είχε πίσω της σε video wall την εικόνα του Βασίλη Καρρά. Οι δυο τους, μάλιστα, είχαν μοιραστεί πολλές φορές την πίστα, καθώς συνεργάζονταν για αρκετά χρόνια.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βγαίνοντας σε πίστα της Θεσσαλονίκης ζήτησε από τον μαέστρο να αλλάξει νότα και ερμήνευσε το «Νύχτα ξελογιάστρα» με το κοινό του να σιγοτραγουδάει μαζί του. «Εκτός από μεγάλος καλλιτέχνης, ήταν και ένας σπουδαίος άνθρωπος. Να είναι καλά εκεί που είναι. Ήταν επιρροή και για μένα αλλά και όλη την Ελλάδα», είπε.

Στη Θεσσαλονίκη ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Λένα Ζευγαρά έπαιξαν στο video wall το «Νύχτα ξελογιάστρα» από ζωντανή εμφάνιση του Βασίλη Καρρά με τον κόσμο να ακολουθεί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X