Κοινωνία

Το παράπονο του αγρότη από το Σύνταγμα: «Νιώθω πληγωμένος… παράτησαν τα τρακτέρ και πήγαν τις βόλτες τους από ‘δω κι απο ‘κει»

Το παράπονο του αγρότη από το Σύνταγμα: «Νιώθω πληγωμένος… παράτησαν τα τρακτέρ και πήγαν τις βόλτες τους από ‘δω κι απο ‘κει»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σύνταγμα: «Έτσι είναι ο αγρότης ρε; Ήρθαμε για έναν αγώνα εδώ. Γιατί ήρθαμε εδώ πέρα; Για να περάσει το ΠΑΜΕ και κάποιοι άλλοι» είπε ο άνθρωπος που ήρθε από την Αταλάντη.

Φεύγουν από το Σύνταγμα και επιστρέφουν στα μπλόκα οι αγρότες.

Ένας από αυτούς που ξενύχτησε στο κέντρο της Αθήνα, μίλησε και έβγαλε το παράπονό του.

«Ο αγρότης δεν έχει ώρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι στο χωράφι. Μόνο η βροχή και το χιόνι μας σταματάει. Η μάνα μου στο χωράφι μας γέννησε, έξι παιδιά. Ο αγρότης και ο τσοπάνης δεν έχει ύπνο» είπε στον ΣΚΑΪ ο άνθρωπος που ήρθε από την Αταλάντη.

Στην ερώτηση αν δικαιώθηκαν, απάντησε:

«Τι να δικαιωθούμε, ήρθαμε εδώ, δεν θέλω να πω κάτι αρνητικό για κάτι που έχει παρουσιαστεί μεγαλειώδες. Όντως αυτό που έγινε δεν έχει ξαναγίνει με του αγρότες. Αλλά εγώ πληγωμένος… παράτησαν τα τρακτέρ και πήγαν τις βόλτες τους από ‘δω κι από ‘κει. Έτσι είναι ο αγρότης ρε; Ήρθαμε για έναν αγώνα εδώ. Γιατί ήρθαμε εδώ πέρα;», τόνισε φανερά αγανακτισμένος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X