Κοινωνία

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Τρελή πορεία αυτοκινήτου, προσέκρουσε σε νησίδα και σκότωσε μοτοσικλετιστή

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Τρελή πορεία αυτοκινήτου, προσέκρουσε σε νησίδα και σκότωσε μοτοσικλετιστή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα 25 Μαρτίου τα ξημερώματα έξω από τη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη συμβολή του 33ου χιλιομέτρου της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Εδέσσης με την επαρχιακή οδό Χαλκηδόνας – Κουφαλίων.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 41χρονος ξέφυγε από την πορεία του και αφού προσέκρουσε σε νησίδα και φωτεινό σηματοδότη, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 52χρονος.

Αποτέλεσμα του τροχαίου δυστυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου και ο ελαφρύς τραυματισμός του πρώτου οδηγού.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργούν αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας Χαλκηδόνος.

Σημειώνεται ότι το βράδυ της Τετάρτης 20 Μαρτίου τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 25ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης – Μουδανιών στο ύψος του Κάτω Σχολαρίου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 30χρονου. Σε εκείνην την περίπτωση, το όχημα που οδηγούσε ένας 30χρονος που σκοτώθηκε εξετράπη της πορείας του υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Ξημερώματα σήμερα (25-03-2024), στη συμβολή του 33ου χλμ. της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Εδέσσης με την Επ. Ο. Χαλκηδόνας – Κουφαλίων, επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 41χρονος ημεδαπός ξέφυγε από την πορεία του και αφού προσέκρουσε σε νησίδα και φωτεινό σηματοδότη, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 52χρονος ημεδαπός.

Αναφέρθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου και ο ελαφρύς τραυματισμός του πρώτου οδηγού.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Χαλκηδόνος».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X