Κοινωνία

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Έσπασε η γυάλινη οροφή του φωταγωγού και ο 15χρονος έπεσε στο κενό

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Έσπασε η γυάλινη οροφή του φωταγωγού και ο 15χρονος έπεσε στο κενό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα παιδί 15 χρονών στην Αλεξανδρούπολη, καθώς έσπασε, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυάλινη οροφή του φωταγωγού, με αποτέλεσμα το αγόρι να βρεθεί στο κενό.

Ο 15χρονος βρισκόταν στην ταράτσα της πολυκατοικίας του σπιτιού του με τον πατέρα του, όταν έγινε το δυστύχημα. Όπως δείχνουν τα στοιχεία, το παιδί πάτησε στο γυαλινο κάλυμμα του φωταγωγού, το οποίο υποχώρησε και ο 15χρονος βρέθηκε στο κενό.

Ο έφηβος εκτελούσε εργασίες, μαζί με τον πατέρα του, στην ταράτσα της πενταώροφης πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της οικογένειας.

Όπως λέει κάτοικος της περιοχής «είναι μια τραγωδία. Από ότι μάθαμε το παιδί ανέβηκε με τον πατέρα του να φτιάξουν μια κεραία. Δεν γνωρίζω πώς, αλλά το παιδί πάτησε πάνω σε έναν υαλοπίνακα που βρίσκεται στον φωταγωγό, αυτός έσπασε, το παιδί έχασε την ισορροπία του και έπεσε κάτω. Δυστυχώς ο θάνατος του ήταν ακαριαίος. Όλοι είμαστε σοκαρισμένοι» ανέφερε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 15χρονος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και κατέληξε.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X