Κοινωνία

Τραγωδία στους Φούρνους: Στη Σάμο η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη

Τραγωδία στους Φούρνους: Στη Σάμο η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στη Σάμο μεταφέρθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής (11/8/2023), προκειμένου να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή, η σορός του 11χρονου γιου του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη, που ανασύρθηκε νεκρός από την θάλασσα στους Φούρνους.

Ο 11χρονος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, φαίνεται ότι στις δυόμισι χθες το μεσημέρι μπήκε μέσα στο νερό όπου ενδέχεται να μπλέχτηκε στο σκοινί της σημαδούρας, η οποία είναι εκεί για να δείχνει ότι απαγορεύεται το κολύμπι στην συγκεκριμένη περιοχή.

Όταν το παιδί δεν επέστρεφε μετά από ώρες στο σπίτι, η μητέρα ανησύχησε και άρχισε να το αναζητά. Πήγε στο λιμεναρχείο, είπε ότι δεν ξέρει αν το παιδί έκανε μπάνιο ή αν έχει πάει μαζί με τους φίλους του για ποδόσφαιρο και το αναζητούσε. Αμέσως σήμανε συναγερμός, δύο σκάφη του Λιμενικού έφυγαν από το νησί της Σάμου και πήγαν στους Φούρνους Κορσεών, όπου έγινε έρευνα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του λιμενικού ο 11χρονος εντοπίστηκε στην παραλία Πλάκα χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη. Άμεσα μεταφέρθηκε στην ακτή, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε άμεσα στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Φούρνων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Φούρνων του Λιμεναρχείου Σάμου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X