Κοινωνία

Τρίτη δόση εμβολίου: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τα ραντεβού

Τρίτη δόση εμβολίου: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τα ραντεβού
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ανοίγει η πλατφόρμα emvolio.gov.gr, στην οποία οι πολίτες θα κλείνουν ραντεβού για να εμβολιαστούν με την τρίτη δόση του εμβολίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους, η πλατφόρμα θα ανοίγει σταδιακά από το βράδυ της Παρασκευής 3/12, μέχρι και το πρωί του Σαββάτου 4/12.

Παράλληλα, ο κ. Θεμιστοκλέους διευκρίνισε πως δικαίωμα για να κλείσουν ραντεβού, έχουν όλα τα άτομα 18 ετών και άνω, όπου έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους.

Σημειώνεται πως από την στιγμή που ανοίξει η πλατφόρμα, οι πολίτες θα μπορούν να κλείσουν ραντεβού για την τρίτη δόση.

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μπουν στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr, να κλείσουν ραντεβού, αρκεί να ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία που εφάρμοσαν για την πρώτη και δεύτερη δόση.

Μέσω της πλατφόρμας μπορούν επίσης να δουν από πότε μπορούν να κλείσουν ραντεβού, αλλά και την ημερομηνία που πρόκειται να εμβολιαστούν.

Σημειώνεται ότι ανάλογα με τον ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ μας το σύστημα μας δίνει συγκεκριμένη ημερομηνία για το πότε μπορούμε να κλείσουμε το ραντεβού και έτσι να προγραμματίσουμε έγκαιρα την τρίτη δόση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X