Κοινωνία

Τροχαίο με τρεις νεκρούς και δύο τραυματίες στην ΕΟ Αθηνών – Θεσσαλονίκης

Τροχαίο με τρεις νεκρούς και δύο τραυματίες στην ΕΟ Αθηνών – Θεσσαλονίκης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τρεις νέοι άνθρωποι σκοτώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (10/1/2021) στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Νέας Αγαθούπολης Πιερίας.

Συγκεκριμένα, μια πενταμελής παρέα νεαρών που επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο είχε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τα τρία από τα μέλη της παρέας και να τραυματιστούν τα δύο.

Οι τρεις νεκροί είναι δύο νεαροί 21 ετών και μια 22χρονη κοπέλα, ενώ οι τραυματίες είναι ο 20χρονος οδηγός και μια 20χρονη κοπέλα.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

«Σήμερα (10 Ιανουαρίου 2022) και ώρα 13.45 περίπου, στο 460 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Νέας Αγαθούπολης Πιερίας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν άλλα 4 άτομα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες και στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό δύο 21χρονων ημεδαπών και μίας 22χρονης ημεδαπής, που επέβαιναν στο όχημα και τον τραυματισμό του 20χρονου οδηγού και μίας 20χρονης ημεδαπής που επέβαινε στο όχημα, οι οποίοι και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Πιερίας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X