Κοινωνία

Τζόκερ: Στη Θεσσαλονίκη το… χαρτί! Τα 10 ευρώ που θα τον έκαναν κροίσο για πάντα

Τζόκερ: Στη Θεσσαλονίκη το… χαρτί! Τα 10 ευρώ που θα τον έκαναν κροίσο για πάντα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αυτά που ονειρευόταν σε συζητήσεις με συγγενείς και φίλους, τα έζησε σε ένα βαθμό στη Θεσσαλονίκη, μετά την τελευταία κλήρωση του τζόκερ, το βράδυ της Κυριακής. Ο λόγος για τον ένα και μοναδικό τυχερό της δεύτερης κατηγορίας (5άρια) που κέρδισε όλα τα χρήματα που έδινε η κατηγορία. 71.431 ευρώ θα μπουν σύντομα στον τραπεζικό του λογαριασμό και πλέον η ζωή του, θα είναι πιο άνετη. Για έναν αριθμό και ο νικητής θα πήγαινε στα εκατομμύρια της πρώτης κατηγορίας, που περιμένουν παραλήπτη, στην επόμενη κλήρωση της Τρίτης.

Ο νικητής του τζόκερ που πόνταρε τα χρήματά του, σε πρακτορείο στη Θεσσαλονίκη, έδωσε 3 ευρώ, για ένα δελτίο που δεν ήταν τυχαίας επιλογής. Το βράδυ είδε πως είχε πιάσει όλους τους αριθμούς εκτός από τον μαγικό του τζόκερ που ήταν το 4. Αν είχε δώσει 10 επιπλέον ευρώ και είχε συμπληρώσει όλα τα πεδία, τώρα θα ήταν κροίσος. Ακόμα και έτσι πάντως τα χρήματα που κέρδισε είναι πολλά, ικανά να βελτιώσουν σε μεγάλο μέρος την καθημερινότητά του. Όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι που έρχεται θα είναι διαφορετικό για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Μετά το χθεσινό τζακ ποτ, στην επόμενη κλήρωση του τζόκερ, θα μοιραστούν τουλάχιστον 3.300.000 ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Χθες οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι: 4, 8, 12, 31, 36 και τζόκερ ο αριθμός 4.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X