Κοινωνία

Βασίλης Λεβέντης: “Τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα” – Τα νεότερα για την κατάστασή του

Βασίλης Λεβέντης: “Τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα” – Τα νεότερα για την κατάστασή του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μάχη για τη ζωή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» δίνει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος έχει διαγνωστεί με κορονοϊό.

Ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργος Μπουλμπασάκος, ενημέρωσε το Mega αναφορικά με τα νεότερα για την υγεία του.

«Ο Βασίλης Λεβέντης δίνει μια μεγάλη, κρίσιμη μάχη. Ελπίζουμε να τα καταφέρει. Τα πράγματα όμως είναι αρκετά δύσκολα» σημείωσε ο ίδιος.

«Οι επόμενες 2-3 μέρες είναι δύσκολες. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής. Δίνεται μάχη να σταθεροποιηθεί η πορεία του» ενημέρωσε.

Ο κ. Μπουλμπασάκος ερωτήθηκε εάν ο κ. Λεβέντης έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ωστόσο απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι ανεμβολίαστος.

Υπενθυμίζεται πως ο 70χρονος Βασίλης Λεβέντης διαγνώστηκε με COVID πριν από περίπου 10 ημέρες και ήταν σε κατ΄οίκον νοσηλεία, αλλά χθες επιδεινώθηκε σημαντικά η υγεία του και διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού».

Παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι που ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεν έχει κάνει το εμβόλιο, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει αρκετά υποκείμενα νοσήματα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X