Κοινωνία

Βέροια: Σε αμόκ η 37χρονη μητροκτόνος – «Το μωρό είναι βρυκόλακας, αν του δώσεις αίμα θα συνέλθει»

Βέροια: Σε αμόκ η 37χρονη μητροκτόνος – «Το μωρό είναι βρυκόλακας, αν του δώσεις αίμα θα συνέλθει»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Την άκουσα να φωνάζει “το μωρό μου, το μωρό μου”. Κατέβηκα και τη βλέπω έξω από το σπίτι να το κρατάει αγκαλιά ξυπόλυτη, σε έξαλλη κατάσταση. Η αδερφή της ούρλιαζε στο απέναντι μπαλκόνι. Πλησιάζω να δω και τα μάγουλα του μωρού είχαν αίμα. Τα χείλη του ήταν μελανιασμένα.

 

Έβαλα τα δάχτυλά μου στον λαιμό του να δω αν είναι ζωντανό. Το βλέμμα της μάνας ήταν απλανές. Μου είπε “δεν είναι τίποτα, είναι βρυκόλακας. Αν του βάλεις αίμα θα συνέλθει”», είπε στον ΑΝΤ1.

Αμέσως μετά στο σημείο έφτασαν οι γονείς της 37χρονης, όμως εκείνη δεν τους έδινε το παιδί.

«Το κράταγε σφιχτά στην αγκαλιά της. Τελικά κατάφερα εγώ να πάρω το παιδί με το ζόρι. Το δίνω στη γιαγιά και μετά με τον παππού το πήγαν στο νοσοκομείο», είπε.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 37χρονη έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη, αλλά και από σοβαρή ψυχική νόσο για την οποία έπρεπε να παίρνει φαρμακευτική αγωγή.

Ήταν, επίσης, ανάμεσα στους μαθητές που είχαν πέσει θύματα τροχαίου το 2003 στα Τέμπη, επιστρέφοντας από εκδρομή στην Αθήνα και είχε υποστεί μετατραυματικό στρες

.

Τέλος στο παρελθόν είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας, είχε χωρίσει δύο φορές και μεγάλωνε μόνη της τα τρία της παιδιά.

Ιατροδικαστική εξέταση: Κάταγμα κρανίου και πολλαπλές κακώσεις προσώπου και στοματικής κοιλότητας

Σύμφωνα με τα ευρήματα τα οποία προέκυψαν από τη διενέργεια της νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, το βρέφος υπέστη κάταγμα κρανίου και πολλαπλές κακώσεις προσώπου και στοματικής κοιλότητας.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr, η 37χρονη μητέρα εκτός από τα χέρια, χρησιμοποίησε ακόμη και το μπιμπερό του μωρού για να το χτυπήσει στο πρόσωπο. Το παιδάκι είχε μεταφερθεί χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η μητέρα συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X